reklama

Staranka od stycznia 2012.

reklama
Hej :)
Noelle gratuluję 9 mca! :) Jeszcze troszkę i będziesz miała dzidzię przy sobie :)
Asitka brak @ to dobry objaw, pęcherzyk pękł, może poprostu dłużej się zagnieżdżał i stąd testy nie wychodzą. Domik z tego co pamiętam dopiero jakoś w 6tc wyszedł test czyli prawie 2tyg po terminie @.
Różniczko kochana tulam :* Przykro mi :((
Laluś trzymam kciuki! &&&&&&&&&&&

Resztę pozdrawiam i fluidkuję &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Asitko to leć kochana na betę jak do gina się teraz nie dostaniesz.. szkoda nerwów i niepewności do 15ego:) a jeśli to fasolka faktycznie to takie stresy i nerwy tylko jej zaszkodzą. Na betę marsz!!! i bez dyskusji!!
Bzibzioku hej hej:) ale Cie zmogło przez święta:/ ale rozumiem, że już lepiej??
Margotka a jak Twoje zdrówko??

GOSIAK dzięki za info :-* u mnie wczoraj minęły 2 tygodnie od terminu @ ale boje się zrobić bo jak znowu zobaczę I kreche :-( poczekam do wizyty u gin. może uda mi się umówić na przyszły tydzień
SIHAYA właśnie ja się nie denerwuje :-) mój mąż jest przekonany że jestem w ciąży i mi się udziela jego optymizm :-)

Ostatnia edycja:
Asitka i dobrze że udziela Ci się optymizm męża, my wszystkie też trzymamy kciuki :)

Sihaya super prezenty dostałaś dla dzidzi,uwielbiam takie ubranka :) dziękuję że pytasz o moje zdrówko :) idę wlasnie do lekarza niech mnie oslucha i powiem o ciśnieniu bo miałam b.wysokie w święta, ponad 150 więc trochę się martwię.

czesc Dziewczynki,

Asitko mam nadzieje, ze u ciebie to taka mega wstydnisiowa fasolina siedzi :)

Sailor, Rozniczko bidoki kochane :*

Lalus trzymam kciuki &&&&&&&

Noelle gratuluje 9 msc :)) tylko troszeczke jeszcze

Sihaya cudne prezenty od mamusi dostalas :) nowe mieszkanie super, wszystko rozpakowane, teraz tylko musze posprzatac burdel kartonowy ktory jest w malym pokoju i czekam na dostawe kanapy i telewizora. jak juz to bede miec to bede pokazywac zdjecia :))

Witajcie dziewczynki po świętach, ja dziś wróciłam do domu i z gorączką 38 stopni podróż 4 godziny autobusem nie jest fajna. W sobotę mnie rozwaliło coś, gorączka i straszny kaszel. A przypomnę, że tydzień temu skończyłam antybiotyk i cały jeden tydzień czułam się super...
Jutro zainspirowana Bzibzioczkiem zaczynam dietę IG :)
Tyle tu emocji z wykresami i przedłużającymi się cyklami, sama zaglądałam codziennie na wykresy podejrzanych na komórce ale pisać tu nie dałam rady. I jak tak widzę te emocje to chyba za miesiąc ukryję swój wykres :) Tak dla spokojności własnej główki i serduszka:) Najlepiej byłoby ukryć i przed sobą, wpisać rano temperaturę i zapomnieć jaka była:) Inaczej można oszaleć

Margotko przeuroczy bębenek :)
Czarnooczko, trzymam kciuki żeby jednak z operacją można było się trochę wstrzymać. Życie jest cholernie niesprawiedliwe... Mocno Cię przytulam i całuję. Wiem, że Tobie ciężko ale ja jeszcze wierzę, że będziesz tulić swojego dzidziusia.
Sailor Słońce Ty moje nie bój się długiego cyklu, grunt żeby owu była :tak:
Różniczko :*
Agacynda czekam z niecierpliwością na zdjęcia
Bzibzioczku ehhhh, te świąteczne wirusy, a mąż dobrze w sumie, że dobić nie chciał, bo kogo ja bym o dietę pytała? ;) mam nadzieję, że u Ciebie już lepiej

Ostatnia edycja:
reklama
Lepiej na szczęście siedzę w pracy i kombinuję co tu robić, żeby nic nie robić. Bo potwornie mi się nie chce.
Żołądek jeszcze w dalszym ciągu mi trochę świruje i mdli mnie co jakiś czas. W porównaniu do soboty kiedy to miałam masę pracy jest już o niebo lepiej. Ambitnie wzięłam się w sobotę za sałatkę, ciasto, pieczenie chleba, jajka faszerowane itd. a było mi tak słabo i nie dobrze, że co 15 minut musiałam siadać i głęboko oddychać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry