Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Chorowitkom życzę dużo zdrówka Noelle 9 miesiąc czyli już niedługo nam się rozpakujesz
Za testujące trzymam kciuki &&&&&&&&&&& wreszcie cos się ruszyło :-)
Nie moge opanowac ziewania, jak ja wytrzymam w pracy do 22
niestety niemda sie zeby nie bylo odwrocone hahaha jakos mi to ostatnio nie wychodzi. ale postanowilam, ze zaczne robic zdj w ubraniach bo lepiej widac
Myniu mam nadzieję, że raz dwa Ci przejdzie to wstrętne choróbsko! Dużo zdróweczka
Dla Ciebie Bzibzioczku też Aga super brzusio! Heh ja mam tyle samo w obwodzie co Ty, a mi jeszcze 2mce zostały Asitko u lekarza ok, na szczęście nic mi już nie siedzi na oskrzelach, tyle że katar mam i mam oczyszczać kichawkę wodą morską Fajnie, że się umówiłaś do ginka Domik taki już urok maluszka, że ma potówki. Na pewno córcia jest śliczna mimo tego, a potóweczki raz dwa zejdą
Marzen aż do 22? O matko! Trzymam kciuki, żebyś nie zasnęła bidulko. Agacynda śliczny brzucholek! Kiedy masz usg połówkowe?
Agacynda, ale cudnie Ale ja wiedziałam bo mnie jakoś mniej w brzuchu ostatnio. Uważaj jak zacznie CIę niedługo wywalać bo ja jutro zaczynam super program 30 dniowy przyspieszonego odchudzania Mam nadzieję, że nie będe miała efektu jojo jak urodzisz hahaha
Mnie od dwóch dni bolą piersi, pierwszy raz w życiu, nigdy nie miałam takiego objawu. Aż się przestraszyłam, że przez moje eksperymenty z luteiną wywołam sobie wcześniej @ (choć to byłby paradoks ale same wiecie jakie człowiekowi pomysły do głowy przychodzą) ale na szczęście dziś tempka znowu wyżej więc spróbuję sobie "zaprojektować" @ na 10 kwietnia
"Hej!Niose wiesci ze Kubus jest juz na swiecie:-)ur dzis tj 02.04 o godz. 14:14, 3310g i 55cm:-)porod sn koszmar bez zzo i z oksy,maly owiniety byl pepowina na szczescie wszystko skonczylo sie dobrze nie wiem kiedy nadrobie tygodniowe zaleglosci na bb wiec przekaz prosze cioteczkom z bb;-)buziaki przesylamy!"
Noelle super wieści nam przekazałaś :-)
Pianeczko gratuluje i zycze Wam szybkiego powrotu do domu !!!! Myniu może @ nie będzie w tym cyklu ani w nastepnych 8 ?!!! &&&&&&&&&&&&&& gosiaczku dziekuję :* Agacynda ale z Ciebie ciązowa laseczka
Działające w pocie czoła o dzieciątko: ficaria.......................@ 19.2.2013 II fioletowe z cekinów Marzen32..................@ 24.3.2013 (8) II pachnące mrozem Basik77.....................@14.2.2013(4) II oszronione przez Dziadka MrozaPaulinka88.................@ 6.3.2013 II słoneczne i radosne Asita.........................@ 19.3.2013 (9) II tańczące lambadę Laluś.........................@31.3.2013 II słodkie lukrowane Anke24.....................@ 1.4.2013 (12) II migocące w rytm muzyki różniczka...................@03.4.2013 (14) II gubiące brokat na każdym kroku Jillka......................... @03.4.2013 II szeleszczące taftą
Sailor_Moon...............@ 11.4.2013 II dyskotekowe całe kolorowe
Bzibziok...................... II pachnące piernikiem i czekoladą Mynia..........................II pachnące wiosną
Zawieszone staraczki:
Czarnooka Zafasolkowane!!!!!!!