reklama

Staranka od stycznia 2012.

Laluś , Sailor kochane moje pamiętajcie że teraz jesteśmy we 3 których fasolki się rozmyśliły ;(:( ja za Was trzymam kciuki bo już za mnie to szkoda palców .
Pianeczko gratuluję.
Asitko po cichu już Ci gratuluję i życzę spokojnych 8 ms. cieszę się i teraz mogę powiedzieć a nie mówiłam.

reklama
Dziewczyneczki Kochaneczki :) (Nie moje, a swoich mężów, narzeczonów i partnerów)
Po tym wstępnie pięknym przystępuję do sedna !
CO to za doły i doliny? A sioooo, zły nastroju, a kyszzzz depresjo!
Ku pocieszeniu - każdej się uda, tylko kwestia czasu. Serio, obiecuję! A jak ciocia Jillka obieca, to nie ma... mocnych :)
Czarnooczko - Ślonko kochane - nie mów że na Ciebie szkoda kciuków, zobacz - jesteś płodna - to najważniejsze, potrzeba troszkę czasu. Jesteś taka młodziutka jeszcze. patrząc na wiek, to ja powinnam się martwić, bo mi 29 w tym roku stuknie i nigdy przenigdy nie byłam w ciąży i nie wiem kiedy się uda. No i nie mogę się doczekać, fakt, praca mnie wqrza pomału a roczny macierzyński stał się propozycją nie do odrzucenia, a co zrobić.
Najgorsze, że nie wiem, czy mam owu w ogóle :/ , bo te skoki takie naciągane trochę, ale nic to, może jeszcze nie ten czas dla mnie i Mężucha mego :)
Asitko, ja tam się nie znam na tempkach tak strasznie by doradzać, ale pamiętaj, że cały cykl powinien być jednym sprzętem mierzony i wtedy jest miarodajny wykres (no chyba że ma si ę taki magiczny, co się zaciął - swoją drogę zachowaj go, jak Twój facet będzie chor to mu udowodnisz że nie ma gorączki). No i trzymam paluchy nadal of cors!
Paulinko, niech że będą ładne jajeczka, jeno nie za dużo! No ! :) Zdaj relację po powrocie!
Jak tam samopoczucie cieżaróweczek dziś? Agnieszko, czy to Ty jesteś teraz do rozsupłania? i czemu piątek? Masz jakiś szczególny powód?
Myniuszek, ściskano! I dla Fisiaka szaleńca też!
Noelle, modelko nasza, jak zdrówko cenne?
Alg, dzięki za porady - %% zastosuję najbliższym razem domniemania ovu :P
Sihaya, Gosiak, Agacyndo jakie nastroje?
Domik, Królewno, coś te Wasze skarby Lenki się zmówiły na "wzmożoną aktywność strun głosowych i mięśni podpierających powieki"
Różniczko Złota, uściski specjalne - my jak Brothers in arms :)
Anke, jak samopoczucie i w ogóle?
Marzen,jak tam Twe psiaki?
Dziewczynki, chyba się rozpisałam zbytnio, wybaczcie, miałam mini natchnienie!
Wszystkie serdecznie pozdrawiam

Ostatnia edycja:
Anke serduszko jeszcze raz gratuluję !!!!!!! ale My tu wszystkie wiedziałyśmy :-):-):-)

Jillka piątek bo mam trochę spraw do pozałatwiania :) dzisiaj byłam u księdza pogadać ze w razie W będziemy przekładać datę ślubu bo mamy 29 kwietnia jak się nie rozpakuje do 18 to przekładamy ale ja urodzę w piątek :))

Anke gratuluje jeszcze raz :-)
agnieszka w takim razie życzę Ci realizacji planów :tak:
Jillka oto moje maleństwa, na pierwszym planie Biszkopt, z czerwona apaszką Beza :happy:

P3030675p.jpg

Załączniki

• P3030675p.jpg
    P3030675p.jpg
    41,2 KB · Wyświetleń: 63
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry