reklama

Staranka od stycznia 2012.

Jilluś, ja po kolejnym dniu tej diety co raz bardziej wątpię,że to może odchudzać... Ale czuję się lżej póki co, tak energii mam więcej, podobno jutro czeka mnei najcięższy dzień :)

reklama
Dziewczynki, czy brązowe plamienie, krwawienie (nie wiem jak to nazwać) może oznaczać niski poziom progesteronu? Bo już mam tak chyba drugi cykl, że na początku leci takie brązowe, później trochę czerwone a na końcu znowu brązowe...

Dzieki dziewczyny. Krolewni sliczna ta Twoja corcia. Agacynda za tydzien ma byc widac pecherzyk a za dwa serduszko. Nawet lekqrz ode mnie kasy nie wzial bo powiedzial, ze dopiero my zaplace jak bedzie wszysko widac..

witajcie
przeraszam ze sie nie odzywam ale mam dużo na głowie

Pianka gratuluje kochana z całego serca!!!!!

Anke tobie też to teraz czekamy na wieści i zdjęcia usg !!!!

Buziaki dla innych
kurde dziś mnie też nie ma, może wieczorem nadrobie, u mnie ok, dziś jadę na zakupy

hej hej
czekam przy herbacie na meza.

mgielko wczoraj sie zastanawialam gdzie jestes:-)
asita dzisiejszy dzien nalezy do ciebie!!!&&&&&&&&!!!!!kciuki zacisniete!!

eeeee..no i skleroza...

Hej :)

A co tutj taka cisza ?

Asito jak tam temp dzisiaj ? trzymam kciuki za wizytę &&&&&&&&&&

Noelle a Ty jak się dzisiaj czujesz kochana ?

Nasza Pianeczka pewnie już w domu dzisiaj będzie, to moze się Kubusiem pochwali

Moja niunia ma zapalenie ucha jeszcze w tej zasranej przychodni nie m pediatry dzisiaj i jestem zła
a do tego wszystkiego u nie pada śnieg niech ta pieprzona zima juz się skończy
Miałam w planach dzisiaj rodzić ale nici z moich planów he :-):-) chociaż Antoś od kilku dni taki cichy się zrobił a to podobno objaw zbliżającego się porodu , zostało nam 12 dni do terminu :-)

Myniutku ciekawe co by te nasze kociaki robiły jakbyśmy pisały/ rozmawiały przez kamerkę heheh...
no i trzymam kciuki za dietkę:) jak już masz więcej energii to jest to baaardzo dobra wróżba:)
Agacyndka a Ty się nie martw, bo Tobie do toczenia się daleeeeekoooo:) sexy mama:D i proszę tu konkurenscji mojej kici nie robić:p choć w sumie jakby tak się zastanowić, to moja za stara już dla Fiśka:( ale za to doświadczona haha:D
Jilka na szczęście dekory będą takie jak wybraliśmy wcześniej wspólnie:)
Laluś co do tego brązowego plamienia ja tak często miewałam, a progesteron idealny na wynikach.
Agnieszko to już piątek czyli co.. ręce w górę i na porodówkę:)
a od przyszłej środy-czwartku miejscami ma być do 20 stopni ciepełka!!! oby im się sprawdziło!! zdrówka dla Twojej niuni:)
Asitka uśmiech na dziobek, optymizm do torebki i z fasolkiem proszę szykować się na wizytę:) kciuki &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

sihaya oby tak bylo z pogoda jak mowisz,bo ja mam jakas zimowa depreche chyba:confused2:

agnieszko U Ciebie to juz tylko chwil pare i bedziesz juz miala małego przy sobie!!! Alez Ci fajnie!!

U mnie dobrze,gdy stwierdzilam,ze juz rodzic moge to mi wszystkie dolegliwosci minely:confused2: Tak jak od 20 tygodnia wiecznie cos bolalo,twardnialo,klulo to teraz od tygodnia cisza....

reklama
Wybrałam się dzisiaj na kujkuj badanie :-) o dziwo za pierwszym razem pani trafiłą w żyłę i udało się pobrać tyle krwi ile trzeba :-)

Asitka pewnie nie może się doczekać wizyty :-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry