reklama

Staranka od stycznia 2012.

reklama
Lalus a to wredny małpiszon:/ w takim razie kciuki za nowy cykl:) łap fluidki &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Królewno jak dla mnie to Ty, Twój mąż i dziewczynki wyglądacie jak rodzeństwo:D wszyscy tak do siebie podobni:) dziewczynkom to się nie dziwię.. ale że nawet męża podobnego znalazłaś to już szaleństwo hehe:) Śliczne maleństwo:)

Agacynda gdzie zdjęcia mieszkanka?? bo ja tu czeeeekaaaam:)

Sihayko zdjecia mieszkania wstawie jak juz kanapa bedzie. Czekam na przesylke... :| powinna juz byc, bo w piatek zamawialam. I jak bedzie kanapa to powiesimy obrazy i wtedy beda foty :D

no dobrze, eh.. postaram się wytrzymać:p

Asitko temp nie koniecznie za niska... jeśli wyższa od temp pierwszej fazy to jest dobrze, a tą dzisiejszą przecież należy uznać za zaburzoną bo nie spałaś w nocy, budziłaś się itd.:) ja jestem dobrej myśli:)

ANKE jeszcze raz ogromne gratulacje!!!
LALUŚ przykro mi:( tule:*
ASITA powodzenia jutro:* napewno będą dobre wieści:)
KRÓLEWNA Lenka śliczna!!! moja chyba ma kolki, a przynajmniej brzusio napewno pobolewa:( tylko, że ja karmię piersią i już nie wiem co jeśc...masakra
CZARNOOKA my dalej trzymamy za Ciebie kciuki!!!!!!!!!! Lenka zaciska cały czas:*

buziaki:*

o domik nasza tez boli, alu juz po bebilonie comfort jest ok plus podaje bobotic od dzis :)
a to plus karmienia butla i mm ;p
dzieki za mile slowa

sihaya: ciagle nam ktos mowi ze podobni jestesmy z mezem a ja tego nie widze haha:-D

Ostatnia edycja:
oo Domik:) widzę, że już troszku lepiej chyba z Lenką co? bo i wczoraj i dziś zaglądasz do nas:) oby tak dalej!! a brzusio masuj, z czasem się oswoi do pieszczotek:) mówi Ci to instruktorka masażu niemowlęcego;)
a stosujesz te specyfiki co napisała królewna??
trzymaj się dzielnie kochana:) nie daj się kruszynie;)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry