reklama

Staranka od stycznia 2012.

reklama
Asitko mam tylko nadzieję, że nie wyczytałaś tego w doktorze google...
Powiem Ci tak i to nie jest żadne puste pocieszanie... uważam, że każda kobieta jest inna... moja koleżanka po poronieniu miała czekać pół roku na ciążę a zaszła w drugim cyklu i teraz ma super czterolatka:) ja miałam wg doktora google za wysoką prolaktynę, gin uważała, że jest ok i rzeczywiście udało się... więc nie ma reguły.
Agacynda pytam, bo właśnie oglądam na necie różne i zastanawiam się gdzie jechać oglądać:)

Sihaya czytałam na googlach, ale też doczytałam, że mogą się wchłonąć a mi tak wcześniej już się zdarzyło. tylko denerwuje się tym długim cyklem bo to już 51 dc :-(:-(:-(

Ja tylko na chwilę, bo mam zapieprz w pracy...
Asita gdzie ty takie bzdury czytasz? Że niby ja i Jilka też miałyśmy czekać pół roku? na co?
Jak się wchłoną to do roboty! każda z nas miała lub będzie miała torbiele, bo to jest normalne. Ważne żeby sprawdzić czy się wchłonęły, czy nie dzieje się coś złego i tyle.

Jillka gdzie jesteś bo mam pytanie czy jak nie mam @ to mogę wziąć dupka na wywołanie czy nie??? bo widziałam, że Ty jak miałaś torbiel to brałaś dupka a nie chce w nieskończoność czekać na @ :crazy:

rety dziewczyny.. jakie my z mamy z tą Leną akcje.. kolek u nas brak a przy kupie takie ryki... juz wczoraj zaliczyłąm pediatre i zamiana mleka znowu, oszaleje, to ostatnie mleko jakie kupiłam jak sie okaże ze bedzie to samo to wracam do pierwszego najtanszego ;/;/;/

noo to wam pomarudziłam ;[

reklama
Cześc dziewczyny
Ja tylko na chwilkę żeby zaznaczyć iż moja owula się rozmyśliła zapewne w tym cyklu. Proszę nie liczyć na emocje związane z moim testowaniem bo ich nie dostarcze w tym miesiącu :-) temp niska wredota jedna :-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry