reklama

Staranka od stycznia 2012.

Jakoś nastrój mam do d---y ;/. Nie wiem, może to normlanie i martwie się i cieszę i myślę cały czas o tej pracy, może nie potrzebnie.

Anke u mnie dobrze się skonczyło w temacie pracy, u Ciebie też tak będzie:)
Poza tym my z m. ustaliliśmy, że najważniejsze jest, żebyśmy mieli dziecko, a praca na drugim planie bez względu czy będzie czy nie. I takie myślenie bardzo pomogło:) Jak szłam na rozmowę z dyrektorem to z przekonaniem, że będę zwolniona. A tu dwa dni później mówi mi na korytarzu, że ma pani przedłużenie umowy:)
Będzie dobrze!!

Marzen ja czasem miałam brązowe plamienia przed @ a progesteron miałam ok. Gin twierdziła, że czasem tak się zdarza.
Myniu trzymam kciuki, żeby @ pojutrze:) temp spadła co prawda ale póki co ładnie to wygląda:)
Agacynda Ty się nie zamartwiaj i nie lękaj;) wiosna idzie i jest pięknie:) choć za oknem akurat dziś tego nie widać:/
Agnieszka to teraz już w zasadzie można zacząć odliczać do porodu:)

reklama
Hej dziewczynki :-D u mnie za oknem też ponuro :-( ale przynajmniej śniegi coraz mniej :-)
Wczoraj moja bratowa była u gin. i okazało się, że nie jest w ciąży i ma torbiel na jajniku :-( a już myślałam, że jak zostanę ciocią to skupie się na bratanku lub bratanicy i może wtedy uda mi się zajść w ciąże :-(
Myniu @ jak na razie ie widać :-( rozregulował mi się ten cykl na maksa :crazy:
Czarnooka co tam u Ciebie kochana z serduszkiem lepiej?
Agacynda nie stresuj się kochana :tak:
Anke trzymam kciuki żeby przedłużyli umowę :tak:
Agnieszka spotkanie z Antkiem w realu już coraz bliżej :-)
Noelle i Gosiak u Was tez już coraz bliżej to spotkania a córciami :-) ale ten czas leci :szok:
Domik widzę że z Lenka już coraz lepiej się dogadujecie :-)
Marzen ja niestety nie miałam takich plamień to Ci nic nie doradzę :no:

Spojrzałam na zdjęcia z wizyty u gin. i te torbiele zrobiły mi się w lewym jajniku tam gdzie był dominujący pęcherzyk, który prawdopodobnie pękł :-( ja chce już @ a ona zwleka i zwleka i przedłuża mi badanie drożności jajowodów :wściekła/y:
dzisiaj dowiedziałam, że moja znajoma jest w ciąży zaszła w drugim cyklu chociaż miała problemy z tarczycą :-(

resztę dziewczyn gorąco pozdrawiam i życzę miłego dnia :-)

jeju ten czas naprawde szybko leci... mi sie wydawalo, ze Wasze ciaze mi szybko mijaja a moja to prostu perszing jakis...

Anke trzymam kciukinza Twoja prace.

Asitka Ty tez bedziesz w ciazy, zobaczysz :))

Cześć dziewczynki :) ja na szybkiego bo ok 12 ma przyjść położna na wizytację ;-)
Anke ja nie miałam śluzu na początku ciąży więc głowa do góry, różnie z tym śluzem może być :tak:
agacynda, Sihaya gratuluję pierwszych kopniaczków - niezapomniany pierwszy kontakt z maleństwem! to teraz się zacznie najprzyjemniejszy okres ciąży :-)
Agnieszko ja już opanowałam obsługę chłopca ale w pierwszych dniach też zastanawiałam się co z ,,tym'' zrobić :-D zwłaszcza że mój synek nie bardzo lubi jak się go po jajkach smyra przy przebieraniu :-D ale na pewno mu przejdzie - w końcu facet ;-)za to w kąpieli mógłby pół dnia przeleżeć..
gosiak ja przy córce nie zasnęłam bez zapalonej lampki - musiałam ją widzieć i co chwila budziłam się i zaglądałam czy oddycha, nawet ją obudzić potrafiłam jak za mocno spała - psychoza normalnie, teraz jest dużo lepiej - zasypiam jak kamień jak tylko mały uśnie i budzę się na karmienie :-D a córa coraz bardziej odnajduje się w roli starszej siostry, jest przy kąpieli, przewijaniu, zagaduje do niego, cacy robi, buziaki daje, smoczek mu wkłada..czasami tylko jest zazdrosna o męża i o łóżeczko..ostatnio nawet chciała małego swoim obiadkiem nakarmić :baffled: no i psiak oczywiście całkiem olał Kubusia, czasem tylko nochal przez szczebelki wkłada, powącha i idzie sobie :-)

oj Asitko musisz wierzyc ze sie uda :) janwierze, ze Ci sie uda :D zadzwonie do Twojego lekarza i powiem, zeby Cie tak oszukal to napewnomsie uda :D

Pianko to u Ciebie już sielanka:) i super, że córcia tak reaguje:)
Domik u Ciebie też postępy już:) i tak ma być:) a z każdym dniem będzie co raz więcej radości a mniej stresów:)
Agacynda czy ja dobrze pamiętam, że kupowałaś łóżeczko z ikei??
Asitka jakie wątpię?! przecież ustaliłyśmy, że idziesz w moje ślady:) byle do drożności:)

reklama
Właśnie przeczytałam, że jak torbiele mi się nie wchłoną (a razem mają długość 5,79cm) to przez pół roku nie będę mogła zajść w ciążę :no: wszystko jest do du*y :-(

Sihaya tylko kiedy będzie ta drożność jak mam 2 torbiele i brak @

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry