reklama

Staranka od stycznia 2012.

reklama
Kochane ja wróciłam właśnie z remontowego sajgonu, był kominiarz w sprawie tego komina... na szczęscie jest już zrobione.. okazało się, że goście od instalacji zamontowali baterię w kominie...!! byłam tez przeprosić sąsiadów z dołu i skończyło się na tym, a właściwie po "dzień dobry" wybuchłam takim płaczem, że zaprosili mnie do środka, uzbroili w paczkę chusteczek higienicznych i jak się już uspokoiłam, nerwy, emocje opadły to pogadaliśmy już na spokojnie. Gość jest konserwatorem naszego budynku i o mało nie spadł z krzesła jak powiedziałam, kto nam robił instalacje (bo to firma współpracująca ze spółdzielnią i ten gość jako konserwator ich zna na "ty"), w szoku był, że odstawili taką fuszerę. potem zostawiłam im numer do siebie i okazało się, że znają wujostwo mojego męża:) przez nazwisko się zgadaliśmy hehe... także sąsiedzi chyba udobruchani zaryczaną, nie mogąca wypowiedzieć słowa przez 10 minut dziewuszkę;)
ja odreagowałam wracając przez park, kupiłam pączka z lukrem i właśnie konsumuję popijając inką.
Teraz postaram sie Was doczytać:)

Ostatnia edycja:
Paulinko rozbawiłaś mnie tym moim suwaczkiem:) hehe ale cieszę się, że Tobie też on się przyda:) może przyniesie Ci szczęście jak się tak na niego napatrzysz.... &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
Asitka ja tez brałam dupka zawsze przez 10dni:)
A niech to Agacyndko!! czekać do jutra...buu:( a ja jutro na zakupach spędzę dzień, bo jedziemy kupować umywalki, wannę,baterie itp, itd...więc pewnie wieczorem dopiero oblukam Twoje cudo:)

Gin nie proponowała Ci więcej badań?
Fsh Lh estradiol?

poprzednia gin. tylko mi dała skierowanie na te 2 badania a teraz mam nowego gin. i ten chce zbadać mi drożność ale @ jeszcze nie ma, a później jeśli się okaże że jajowody były drożne to będziemy obserwować czy pęcherzyki pękają

Agacynda no dobra to jutra mogę poczekać :-D
Sihaya no to super, że wszystko się wyjaśniło :tak:

reklama
Agacyndko nie szalej z kanapą nie ucieknie ;-) jak będziesz się przemęczać to dostaniesz opr :-D
Asitko odn tego hsg mój gin stanowczo twierdzi,że warto zrobić przed badaniem test na chlamydię, a nie wszędzie robią. Jeżeli jest się zarażonym można przez to badanie wpuścić usttrojstwo w jajowod, jajniki i do macicy a wtedy kaplica :-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry