reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Staranka od stycznia 2012.

reklama
Coś tu u Was cichutko :/
Jak tam Wasze starania i testowania?
My rozmawiamy o powiększeniu rodzinki od wakacji. Zdecydowaliśmy, że zrobię konieczne badania, zaczęłam brać kwas foliowy, potem dentysta i tak zleciało do końca roku. Odkładaliśmy starania ze względu na moje studia, teraz ostatni rok. A jak już przyszedł styczeń, który kiedys wydawał nam się idealnym czasem na postaranie się o dziecko, to zaczęliśmy sie przejmować kolejnymi rzeczami związanymi z pojawieniem się malucha...a to to...a to tamto...i ta czas leci i my....
cóż...może nie zaczęliśmy jeszcze starań pełną parą, ale "zluzowaliśmy" ;) i pozwalamy sobie na więcej szaleństwa...
a czy coś z tego wyjdzie...się okaże za 2 tyg :-D

Cześć dziewczynki, planuję starania od wakacji, czy mogę dołączyć do was? Mam małego synka Damianka i pragniemy mieć jeszcze jednego brzdąca, jednak musimy poczekać jeszcze 5 miesiecy.

Cześć Groszku i cześć Agrafko ;-)
Nikogo nie ma, bo tutaj dużo osób studiujących, a jak wiadomo sesja pełną parą, więc każdy jak nie w pracy to na egzaminach :crazy:

Nie będe o nic pytać ani nic pisać, bo nie mam na to teraz czasu. w pracy sajgon i nauki wielka KUPA ! Odezwe się po sesji tzn na to wyglada, że po 15 lutym (albo jak będzie mi sie spóźniał @ - powinna przyjść 15.02) chociaż pewnie i tak przyjdzie. Póki co co mnie nie ma niestety :baffled:

Ja też w trakcie sesji, ale u mnie właśnie jakoś tak odwrotnie, bo teraz jak siedze w domu cały dzień sama nad książkami to mam więcej czasu żeby zajrzeć do netu :) Póki co mozolnie mi ta nauka idzie ale siedze nad tym wszystkim twardo :p

Witam nowe dziewczyny :-)
No niestety czas nas nie rozpieszcza, tak jak początkowo nie można było nadążyć z czytaniem tak teraz zastój :-p jeszcze chwilkę i topikowi wróci świetlność ;-)

W takim razie trzymam kciuki, aby sesja poszła pomyślnie! Pamiętam jakie to było stresujące, a jak się pracuje jeszcze to dopiero urwanie gwizdka. Powodzenia!!!!:rofl2:

reklama
Witam nowe staraczki :-)
agrafka_7 widzę, że zaczynamy staranka w podobnym czasie :-)
Groszek trzymam kciuki za przyszłe testowanko :tak:
Syneczki3 fakt topik troszkę się rozleniwił ale to chyba dlatego, że wszyscy mamy mniej czasu, a i żadna nie testuje na dniach.
Ja już doczekać się nie mogę czerwca,a ta zima strasznie się ciągnie....kiedy ta wiosna :wściekła/y:!!! Na szczeście mróz nas rozpieszcza, bo jak na razie najniższa temp. to -16 st....

Do góry