reklama

Staranka od stycznia 2012.

Domik pewnie Lenka ma potrzebe ssania i by cyciala przy cycu byc albi moze chce byc obok ciebie. Albo faktycznie gpodna. Wiem vo znacza bolacr, krwawiqce cycuchy bo przy Oliwce tak mialam przez pierwszy miesiac, najgorzej w szpitalu bylo ale jak do domku wrocilysmy to juz dobrze bylo. Zobaczysz pierwszy miesiac jest najgorszy pozniej juz tylko lepiej. Albo sproboj jej dac moze herbate moze jej sie pic chce. Mysisz cos sprobowac. A Ty sie nie denerwuj bo mala tez sie przez denerwuje. Popros.meza wstawal do malej w npcy

reklama
domik kochana ech ciężka sprawa :baffled: jeśli masz zmasakrowane piersi to prawdopodobnie mała zbyt płytko łapie i wtedy faktycznie może się nie najadać bo dobrze nie ciągnie :/ no i warto sprawdzić czy jak ją w nocy przystawiasz to czy faktycznie ciągle je - moja córa na początku jadła a po chwili zasypiała i tylko ciumkała pierś jak smoczek i jak ją odkładałam po 40 min ,,karmienia'' to zaraz ryk i cycka szukała bo głodna :crazy: więc słuchałam jak połyka a jak zaczęła ciumkać to ruszałam ja po policzkach albo odkrywałam z kocyka żeby ją trochę rozbudzić i wtedy nie spała na cycku tylko jadła i zaczęła przesypiać ładnie po kilka godzin :tak: może niech Ci położna pokaże jeszcze raz jak ją przystawić albo inną pozycję do karmienia znajdziecie..wytrwałości kochana i pamiętaj nic na siłę ;-)a czy próbowałaś karmić przez nakładki? a co do trądzika to ja bym jednak nie czekała i poszła do lekarza po maść, ja też czekałam aż samo minie i dupa blada a po maści kilka dni i śladu nie było :tak:

Ostatnia edycja:
Marzenko, ładnie wygląda wykres, trzymam kciuki:) Na test za wcześnie, nie bierz sobie do głowy:)
Pianeczko, przepraszam za pomyłkę:) tak mi się coś zdawało, że któraś z Was ostatnio pisała, że urodziłą takie maleństwo... pewnie coś popieprzyło mi się :)
Agacynda a kanapa wygodna? Fajnie się leży we dwójkę? ja też kkupowałam naroznik ze względu na leżenie we dwójkę:) Nawet mnie szefowa pytała co się tak na narożnik uparłam to jej powiedziałam, że po to żeby można było we dwoje się wygodnie rozwalić :) a najlepsze, że ona w ogóle nie wie nic o S:) Że jest ktoś taki w moim życiu :) W pracy wie tylko dwóch kolegów i dwie koleżanki :) Od czasu akcji z moim awansem kiedy to szefowa postawiłą mnie na równi z dziewczyną, która dopiero przenosiła się do nasego wydziału (w dodatku skończyła socjologię i problemy ma nawet z wordem i excelem) nie mówię jej kompletnie nic o moim życiu prywatnym a ona aż się skkręca z ciekawości

Ja znowu kupiłam winko... Asitko, zapraszam:)
Domek już wczoraj posprzątałam, bardzo mnie dzis boli podbrzusze. Za chwilkę spróbuje powalczyć z manicurem hybrydowym:)

Myniu kanapa super wygodna i we dwoje na lajciku sie da ulozyc :) kanapa w porownaniu do anszej starej jest jak jacht ogromna :) wiec sie smiejemy i krzyczymy do siebie z dwoch koncow. wczoraj przyszli znajomi do nas to na kanapie spokojnie siedzialo 6 osob. i to bez scisku kompletnie zadnego.
co do szefowej to faktycznie lepiej zostawic niedopowiedzenia i dystans zdrowy, to w koncu nie funfela, nie?

O widzisz Paulinko, nie jest ze mną tak źle:) Pamiętałam, że chłopczykk i pamiętałam, że nick na P i pamiętałam, że 2600 :) I prosze jaki Mikołajek teraz doskonały w każdym calu :) Widzisz Noelku :)
Agacynda, szefowa właśnie wczesniej udawała funfelę... ale szkoda o niej gadać :P Moja kanapa nie taa wielka jak Wasza ale leży się na niej baaaaaaaaaaardzo wygodnie we dwójkę w ogóle do spania jest tak wygodna... mój tata powiedział, że czuje się na niej jak na leżąnce u masażysty :)

No to super Myniutku. Ja mialam nadzieje ze kupie wygodna taniej ale zakochalam sie w tej ikeowskiej i A dal sie rowniez przekonac :-)) a co do spania to kupilam materac nowy z Janpola i jestem tak pozytywnie zaskoczona wygoda i tym ze sie wysypiam ze kazdemu kto bedzie chcial kupic nowy materac to smialo polecam. Nie wolno oszczedzac na tym na czym sie spi. :-))

A tak w ogole to wlaczylam dzisiaj na dvd Atlas Chmur i oderwac sie nie moge :-) a Dzidziol robi wyzywke na mojej macicy :D hahahha wierci sie Szaleniec i kopie :D

Witam się w sobotni poranek z pracy niestety :baffled: Pewnie jeszcze wszystkie słodko śpicie, no może oprócz domik :rofl2: kochana tak jak dziewczyny piszą, mała niedojada lub chce jej sie pić. Jeśli nie wiesz jak kontrolować ilosć wypijanego mleka, ściągaj sobie pokarm i dawaj Lence z butelki bo inaczej ta mała terrorystka wykończy Cię ;-)
Myniu dziękuję :*
Noelle cieszę się, że wszystko ok :-)
Pianko jeszcze nie miałam okazji pogratulowac Ci maleństwa :happy2:
Asitko Twój cykl ciągnie się w nieskończoność......a może Ty jednak jestes w ciąży :confused: ?

reklama
hej marzen -ladny wykresik!
ja tez juz na jogach.Ostatnio wystarczy mi tylko pare godzin na regeneracje.
Wlasnie krzatam sie po domu.Szybkie porzadki i ruszam na miasto.W domu dzisiaj sama bo maz na szkoleniu wiec musze sohie jakos czas zagospodarowac;-)

w koncu czuc wiosne w powietrzu.Po wczorajszych deszczach troche szaro i buro ale na termometrze 15 st.:-):-) Spacerkiem mam zamiar sie dzisiaj kulac na calego:-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry