reklama

Staranka od stycznia 2012.

Hejjjjooo...

Zaraz docytam co i jak u NAs:-)

Na wizycie jedna wielka dupa:
a) nie rodze:sorry2:
b) szyjka krotka,bez rozwarcia...
c) mała znowu wychodzi za mała:no: W ciagu 2 tygodni przybrala...50g:crazy: Czyli praktycznie nic!!! A powinna z 400g. Lekarz mierzyl 3 razy.I teraz pytanie:czy tak sie ulozyla ze ten brzuszek wyszedl taki maly czy cos jest nie tak z przeplywami w lozysku i pepowinie ze nie docieraja do niej skl.mineralne.Oby to pierwsze!!! We wtorek jade na usg doplerowskie zeby te przeplywy sprawdzic....do tej pory osiwieje i zwariuje:angry:

Kurcze co u Agnieszki???Ona ma moj numer telefonu ale co z tego jak ja nie mam jej:crazy:

reklama
Noellka nie denerwuj się, niedługo urodzisz slicznego szraba a nawet jak będzie ciut mniejsza to chyba nie znaczy od razu że źle. Ty też jesteś drobiażdżek:) Więc nie sodziewaj się, że maleństwo będzie duże:) Na pewno będzie dobrze:) Zobacz, już niedługo przytulisz maleńką:) A ile ona w ogóle waży?
Agacynda nie opieprzaj się, pij :) Noele dołącz do nas:) Z czymś pożywnym, może jakiś koktajl truskawkowy;)

Moze nie potrzebnie sie tetaz stresuje a to nic nie pomaga, pewnie takvsie ulozyla i wyszla niefotogenicznie ;-). A przytyc jeszcze moze jak masz ponad 2 tygodnie do porodu. Trzymam kciuki zeby wszystko bylo dobrze.
Dziewczyny i co z tym kwasem foliowym bo to do 3 mca a pozniej witqminkivdla ciezarnych.

Mynia wazy 2600g
Anke do 3 miesiaca kw.foliowy + witaminy,potem tylko witaminy. Chociaz to zalezy co ci lekarz powie.Ja przez cala ciaze lykam witaminy i kwas foliowy ze wzgledu na anemie.

ja poki co tez caly czas kwas foliowy i witaminy...

Myniu dopiero polowa butelki? wiecie coooo.... ja to mam taka ochote napic sie wina zeby zaszumialo i zapalic fajeczke... yhh...

Ja sie wlasnie zapomnialam zapytac a on mi nie mowil chociaz moze mowil ale ja tylko cialem obecna ze szczescia. Ale pamietam z Oliwka kazal mi tylko kwas foliowy a po 3 mcu tylko witamint. To jutro do apteki bo wczesniej lykalam ale mi siskonczyl a zawsze nie po drodze po folik. Dzieki.
A Tobie jak Myniu, przeszlo troszke placzku?

Noelkku, na pewno byś się mniej marwiła gdyby była troszkę większa ale Pianeczka chyba też maleństwo urodziła i wszystko jest ok (chyba ze mi sie coś pomerdało i to nie była Pianka), moja koleżanka, która ma termin na jutro tydzień temu mówiła, że mała waży 2800 i w sumie jej lekarz w ogóle nic nie mówił, że za mała.
Agacynda oszczędzałam,żeby mi na dłużej starczyło ale dobijam do koncówki butli:) a palić mi się chce od jakiegoś czasu ale nie kupuję:) Z tym, że ja to popalam sobie bardzo bardzo rzadko. A teraz od jakiegoś miesiąca mam tak że co wieczór chce mi się zapalić, ale nie mam to nie palę i w dzień przechodzi i znowu chce się dopiero wieczorem i znowu nie mam... ;) I pomysleć że pierwszego paapierosa w życiu zapaliłam w wieku 25 lat, w dodatku rzez faceta...

Myniu no od czegosntrzeba zaczac :)) hehehe jejku ja chce impreze jakas :)) w tym roku moj A ma 30stke... juz mysle czy by jakiejs imprezy nie zrobic...

reklama
Witam się w piątkowy poranek :-)w końcu się go doczekałam, chociaż za oknem pada i jest pochmurno to ja nie posiadam się ze szczęścia, że mam dwa dni wolnego :tak:

Myniu nie płakuchnaj :* ja tez ostatnio mam nerwa i ryczę z byle powodu, np. wczoraj ryczałam, że jestem złą kobietą, bo stwierdziłam, że wołałbym żeby Fabia umarła a nie Chanelka i dzisiaj sobie to wyrzucam, jak ja mogłam w ogóle tak pomyśleć???? :crazy: ja tez wróciłam do palenia, ale nie palę dużo no i pije wino, tak się załamał po tej wizycie u gina :-(
Noelle nie stresuj się kochana z mała na pewno wszystko ok. 2600 to przecież nie tak mało jak Ty taka drobniutka jesteś :tak:
Agacynda mój mąż za rok ma trzydziestkę i tez planuje mu zrobić jakąś imprezkę z tej okazji, a najbardziej to chciałbym dać mu dzidziusia :zawstydzona/y:
Anke wczoraj tez miałam dzień do du*y, także głowa do góry nie Ty jedna :tak:

Powiem Wam coś, a więc moja koleżanka kupiła mi super bluzkę w H&M i ją przemierzyłam, super leży i tak na nią patrzę i sobie myślę, że wygląda jak dla ciężarnych (a że jestem gruba no to mój rozmiar zaczyna się od 42-46) i patrze a na lewej stronie na plecach pisze H&M mama, fajnie co???? tylko się załamać :-(:-(:-(

życzę miłego dnia :-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry