reklama

Staranka od stycznia 2012.

Mam na dzisiaj dosc. Myslalm, ze sie poplacze w robocie. Przerzucilam trzy palety ale wiecznie zle. Szok normalnie juz mi lzy w oczach stalely. Jestem padnieta dzisiaj :-(. Ale dien do. udanych go nie zaliczam.

reklama
Czarnooczko jak ja Ci współczuję, a policja... szkoda gadać. Powinnas zadzwonić na Niebieskką Linię. Na ile to możliwe postaraj się pamiętać o swoim serduszku.
Różniczko wszystko świetnie zrozumiałam :) Dziękuje za poradę prawną:) Opłata w postaci buziaka wirtualnego :* Z daszkiem jeszcze poczekam... może coś mi lepszego do głowy wpadnie :)
Agnieszka na pewno prze :)
A ja 9 dzień na tej nowej diecie i zero ZERO efektów. Kupiłam butlę wina i czekoladę. I tak o... Ja już nie mam siły... ;( Ide ryczeć

Myniu Olsztyn piekny, tylko, ze zima tam taka panuje ze hoho. U nas sniegu sporadycznie a tam kuli z chodnikow, wedkarze pod lodem ryb wypatruja, studenciakow wszedzie pelna na kortowie i o kortowiadzie juz marza i trabia w radiu.

reklama
Agacynda, zapraszam:)
Mam jeszcze pół wina i nie zawacham się go użyć :) przynajmniej płakać mis ię już nie chce...
S ma od paru dni problemy z netem i nie gadaliśmy w sumie od niedzieli tak dłużej i wczoraj jak do mnie zadzwonił i go usłyszałam to się popłakałam. Czy ja jestem choć odrobinę normalna?

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry