Hej

Ja też teraz mam mało czasu bo mąż korzystając z urlopu grzebie całymi dniami przy aucie a ja rządzę z dzieciakami a że lato za oknem to córa dostała powera na całego i nie daje chwili odpoczynku za to synuś cud miód orzeszek

jest boski! w tym tygodniu zaliczyliśmy bioderka, szczepienie i jeszcze moją kontrolę u gin. Kubuś rośnie w oczach a ja w szaleńczym tempie odkładam ciuszki z których wyrasta

Ogólnie jest czarujący, poznaje moją twarz i śmieje się jak tylko mnie przyuważy
Agnieszko współczuję diety, mój mały też ma rzadsze kupki ale pediatra nie kazała nic z tym robić bo są ładne żółciutkie, bez śluzu itp a cięższy oddech który czasem ma niby wynika z lekkiego zwiotczenia krtani co podobno jest fizjologiczne, córa też tak miała

nam kazali wit K i D brać od 8 doby

zwariować idzie, co lekarz to inna szkoła
domik Ty to masz przeboje ze swoim maleństwem ech... siły kochana, siły Ci życzę! jak ja się cieszę że temat kolek znam tylko z opowieści..
paulinko uściskaj od nas synka z okazji jego święta!
Czarnooka jak temp? zaciskam za Was kciuki!
Asitko widzę że niezłe balety się szykują! ale to fajnie, poświętujecie sobie drugi raz

już z niecierpliwością czekam na zdjęcia!
Noelle chudzinko

ja ważyłam się po porodzie tylko raz, równo po miesiącu ale mam wrażenie że teraz waga stoi w miejscu..poza tym mały super znosi karmienie piersią i jem WSZYSTKO, już nawet pizzę i smażone mam na koncie o czosnku, cebuli, czekoladzie, orzechach itp nie wspominając a to mi w gubieniu kg nie pomoże na pewno

póki co lekko uczuliły go tylko ogórki
agacynda kciuki za glukozę &&& a dlaczego rozpuszczasz w domu a nie w lab?