reklama

Staranka od stycznia 2012.

Wesoła, super wiadomości :) fajnie, że wszystko dobrze. A jak się czujesz? Coś Ci dokucza czy na razie spokojnie?

Ja zagoniłam Męża do wyprasowania połowy rzeczy...teraz ja leże i patrze ;) I widze jak On się biedak męczy przy tym prasowaniu ;) No ale pomagał mi dzisiaj dzielnie też odkurzać i zmywał także ...cud Mąz ;) Nie będę mogła narzekać przez najbliższy rok :P A On na pewno z chęcią wróci od poniedziałku do pracy :P ( po zwolnieniu).

edytka, nie chce testować po południu. Chce rano, ale jutro nie będę miała czasu więc dopiero w niedziele jak nie przyjdzie @. Tak jakoś czuje.
Brzuch pobolewa co raz mocniej chwilami. I zupełnie inaczej niż na @, teraz kłuje, czasem wyraźnie.
Pojawił się też żółty śluz, troche się martwie żeby zaraz się nie zabarwił na wiadomo jaki kolor...
nie wiem czy to normalne przy ewentualnej ciąży, czy powinno być sucho, albo biały, czy nie ma reguły? Jak to u Was jest?

Chciałam się jeszce pouczyć i przygotować na jutro do pracy... i tak cały dzień roboty znowu :/

reklama
Witam dziewczynki po prawie tygodniowej przerwie. Jestem na wolnym do poniedziałku jeszcze więc nie mam jak za bardzo do Was zaglądać ale myślę codziennie o Was :) strasznie uzależnia to BB... :)
Zauważyłam kilka nowych przyszłych mamuś więc trzymam kciuki za Wasze 2 kreseczki :) Nio i czekam na wieści testujących obecnie - kciuki mocno zaciśnięte!!!!
A u mnie owu nie wiem czy już było, czy właśnie jest - trochę brzuch bolał w zasadzie od 11.03 więc staranka się odbywały, zobaczymy co z tego wyniknie...ściskam Was wiosennie i będę z powrotem od najbliższego wtorku :)
Mam nadzieję, że trochę się tu zrobi czerwono do tego czasu :happy2:

Ogłaszam wszem i wobec, że dzisiaj w dniu wypadającej @ jednak nie wytrzymałam i zrobiłam teściora o czułosci 10 i tym samy potwierdzam, że nie jestem w ciąży... Co najwyżej można mnie zaznaczyć na jakikolwiek inny kolor, na pewno jednak nie na czerwony.... Hehe zaś czekaj jakoś do 15 kwietnia, Boże drogi.... najgorsze, to czekanie, ja chyba się wyfiksuje z BB na jakiś czas, bo się sama nakręcam jak jakaś debilka.... :wściekła/y:

Pewnie Kochaniutka, zrób sobie herbatke z cytrynką, miodkiem i sokiem malinowym i do łóżka. Jak byłam w ciąży i mnie katar dopadł, to piłam ten syropek... rewelacja *spam* NATURALNY SYROP DLA KOBIET W CIĄŻY 150 G - Apteka internetowa - Domzdrowia.pl

Zdrowiej :)

Dzięki Kochana :) mąż właśnie przygotował herbatkę :) Kupiłam sobie przedwczoraj ten syrop i wzięłam parę razy.

Wesoła, super wiadomości :) fajnie, że wszystko dobrze. A jak się czujesz? Coś Ci dokucza czy na razie spokojnie?

Ja zagoniłam Męża do wyprasowania połowy rzeczy...teraz ja leże i patrze ;) I widze jak On się biedak męczy przy tym prasowaniu ;) No ale pomagał mi dzisiaj dzielnie też odkurzać i zmywał także ...cud Mąz ;) Nie będę mogła narzekać przez najbliższy rok :P A On na pewno z chęcią wróci od poniedziałku do pracy :P ( po zwolnieniu).

edytka, nie chce testować po południu. Chce rano, ale jutro nie będę miała czasu więc dopiero w niedziele jak nie przyjdzie @. Tak jakoś czuje.
Brzuch pobolewa co raz mocniej chwilami. I zupełnie inaczej niż na @, teraz kłuje, czasem wyraźnie.
Pojawił się też żółty śluz, troche się martwie żeby zaraz się nie zabarwił na wiadomo jaki kolor...
nie wiem czy to normalne przy ewentualnej ciąży, czy powinno być sucho, albo biały, czy nie ma reguły? Jak to u Was jest?

Chciałam się jeszce pouczyć i przygotować na jutro do pracy... i tak cały dzień roboty znowu :/

Jeżeli chodzi o dolegliwości ciążowe to tylko piersi, doskwierają nocą, ogólnie odkąd wiem o ciąży to nie śpię tak spokojnie jak kiedyś :D
Parę razy było mi mdło na jakieś zapachy, np. kawy. Ale tak poza tym to ok, byle nie zapeszyć ;) nie ciągnie mnie zbytnio do słodkiego a przedtem pochłaniałam słodkie.

Trzymam kciuki za II kreski u Ciebie :) czekam na wieści z testu.

Ogłaszam wszem i wobec, że dzisiaj w dniu wypadającej @ jednak nie wytrzymałam i zrobiłam teściora o czułosci 10 i tym samy potwierdzam, że nie jestem w ciąży... Co najwyżej można mnie zaznaczyć na jakikolwiek inny kolor, na pewno jednak nie na czerwony.... Hehe zaś czekaj jakoś do 15 kwietnia, Boże drogi.... najgorsze, to czekanie, ja chyba się wyfiksuje z BB na jakiś czas, bo się sama nakręcam jak jakaś debilka.... :wściekła/y:

po piersze to Kropka debilką nie jesteś :angry:
Po drugie no nie byłam u gina zeszłam na ziemie pewnie miałaś racje z tymi jelitami... tylko siusiu lotam często....
no nic trza jutro i w niedziele isc do pracy a w poniedzialek zadzwonie do gina sie zarejestrować zobaczymy co powie... a co do miesiaczki to byla całkowicie inna bo normalnie mam 7 dni z tego pod koniec ciutkę brązu a w tym miesiacu całkowiecie o 180 stopni całkiem cosik innego, na ten moment to pewnie mam płodne, jestem 7dni po @
a co do @ trwała od 6 do 10...
nie wiem co to oznacza, brzuch mam albo wzdęty albo nie wiem co sie dzieje, jeżeli chodzi o odczucie to fakt czuje cos z lewej strony, możliwe że to jelita...
ale bardziej sie boje że mogę mieć endom....
ze względu na bolesne @ etc....
i
Kropeczko też mogę być debilką bo chce byc w ciązy, bo chce zostać mamą :)

Witam, mogę po cichutku do Was dołączyć? ;-)
Ja rozpoczęłam staranka końcem 2011 roku i, póki co, bezowocnie...
Z mężem postanowiliśmy dać trochę na luz, mam nadzieję, że niedługo zobaczę na teście dwie kreseczki.

Witam, mogę po cichutku do Was dołączyć? ;-)
Ja rozpoczęłam staranka końcem 2011 roku i, póki co, bezowocnie...
Z mężem postanowiliśmy dać trochę na luz, mam nadzieję, że niedługo zobaczę na teście dwie kreseczki.
Witaj Ebony
No to zaostaje mi się powiedzieć powodzenia i trzymam kciukasy za Was aby się pojawiła fasoleczka :)
Z suwaczka dobrze widzę że macie już syna tak ?

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry