reklama

Staranka od stycznia 2012.

reklama
Grzanka, a nie możesz zrobić po prostu testu albo bety? jeśli masz jakieś wątpliwosci? Bo my to możemy co najwyżej wróżyć ;) jako nie lekarze i lekarze;) Wiadomo, że zdarza się mniej nasilona miesiączka na początku ciąży. Może zamiast się zastanawiać lepiej sparwdzić dostępnymi metodami?

Groszku jesli masz inne objawy niz zawsze to zatestuj ;-)

Syneczki no to nie zazdroszcze tego zlego samopoczucia ...a tu jeszcze dwojka maluszkow w domku ...a masz kogos do pomocy przy chlopcach ???

Ja dopier wrocilam z pol sklepu ...kupilam wedlinke mniam mniam :-p wczesniej posprzatalam kuchnie ale wiedze ze nie tylko ja porzadki zrobilam ...no i dopiero zasiadlam do sniadania,wczesniej nie bylo sposobnosci....// no i maly spi ach jak dobrze posiedziec w ciszy :rolleyes2:

biszkopt upieczony, ciasto na tartę się chłodzi to teraz sprzątania c.d...
znikam moje drogie na dłużej, jak się uda to zawitam dziś wieczorem (i wtedy obiecuję poprawę we wpisach, bo dziś głównie Was czytam z braku czasu), a jak nie to dopiero w niedzielę, bo jutro to będę mieć kociołek cały dzień...
pozdrawiam i miłego popołudnia, groszek rób teścik:)

Karola, a dlaczego chcesz iść w ciąży odrazu na L4, albo dlaczego zakładasz żeby iść na L4. No chyba, że masz jakąś ciężką prace z dźwiganiem itp.

Agacynda po abrazji macicy czyli wyczyszczeniu obumarłych tkanek wszytsko musi się zagoić -mnie lekarz kazał 6 miesięcy czekać. Sam zabieg w narkozie, ale jak już się budzisz, to czujesz jakby Ci wnętrzności wyrywali. Myśle, że to tak jak po porodzie, ale 6, 7 godzin i wszytsko znika tzn ból, ja tylko dostalam jeden ketonal dożylnie zaraz jak się wybudziłam, bo wyłam z bólu. Później już jest luz, ale jeszcze miesiąc jakoś nie wolno współżyć. Pamiętam, że jak zaczęłam się przytulac z moim M, to przez jakiś czas tam było tak ciasno strasznie... ale później już luzik. Jeśli po porodzie ma to być w sumie taki ból i trwać tyle, to mogę rodzić, bo dało się przeżyć. Wiesz ja miałam normalnie rozwarcie itp, tylko moja macica nie chciała sama poronić, 2 tygodnie czekałam, no i musiałam mieć zabieg. Pamiętam tyle, że nogi mi pasami przyczepili do fotela, dali coś w żyłe i tlen i tyle pamiętam. Padłam jak kawka. Wszystko trwało 15 min może 20 min.

Dlatego, że u mnie w pracy jak jesteś w ciąży to od razu każą iść na L4 a pracę do których złożyłam CV są z dźwiganiem paczek ... inna praca jak najbardziej do kiedy zdrowie pozwoli :)

Już tak nas tu dużo :)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry