Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
wczesniej posprzatalam kuchnie ale wiedze ze nie tylko ja porzadki zrobilam ...no i dopiero zasiadlam do sniadania,wczesniej nie bylo sposobnosci....// no i maly spi ach jak dobrze posiedziec w ciszy 
Karola, a dlaczego chcesz iść w ciąży odrazu na L4, albo dlaczego zakładasz żeby iść na L4. No chyba, że masz jakąś ciężką prace z dźwiganiem itp.
Agacynda po abrazji macicy czyli wyczyszczeniu obumarłych tkanek wszytsko musi się zagoić -mnie lekarz kazał 6 miesięcy czekać. Sam zabieg w narkozie, ale jak już się budzisz, to czujesz jakby Ci wnętrzności wyrywali. Myśle, że to tak jak po porodzie, ale 6, 7 godzin i wszytsko znika tzn ból, ja tylko dostalam jeden ketonal dożylnie zaraz jak się wybudziłam, bo wyłam z bólu. Później już jest luz, ale jeszcze miesiąc jakoś nie wolno współżyć. Pamiętam, że jak zaczęłam się przytulac z moim M, to przez jakiś czas tam było tak ciasno strasznie... ale później już luzik. Jeśli po porodzie ma to być w sumie taki ból i trwać tyle, to mogę rodzić, bo dało się przeżyć. Wiesz ja miałam normalnie rozwarcie itp, tylko moja macica nie chciała sama poronić, 2 tygodnie czekałam, no i musiałam mieć zabieg. Pamiętam tyle, że nogi mi pasami przyczepili do fotela, dali coś w żyłe i tlen i tyle pamiętam. Padłam jak kawka. Wszystko trwało 15 min może 20 min.