reklama

Staranka od stycznia 2012.

reklama
U mnie też nadchodzi... teraz czuje zamiast okresowych skurczy napięcie i mnie wydęło... :wściekła/y: Śluz mam biały znowu i dzisiaj był taki ciągnący, tzn taka jakby ciągnąca niteczka jedna biała... pewnie endo się zaczyna złuszczać i zaraz będzie krew.. bleeeeeh

Ostatnia edycja:
Muszę zdjęcie zeskanować u rodziców bo my nie mamy skanera i jutro się postaram bo dziś jestem już padnięta, jestem trochę przeziębiona, już 2 dzień mi z nosa leci :-/ mąż na mnie krzyczy, że mam leżeć pod kocem a najlepiej to spać ;p jutro i w niedzielę więc odpuszczam zajęcia na uczelni bo zdrowie teraz najważniejsze, nie chcę zaszkodzić dzidzi.

Ogólnie czuję się ok, jakbym nie była w ciąży heh, tylko ten katar, ciągle kicham i z nosa leci a na katar to nawet nie ma za bardzo co brać, nie chcę się faszerować paracetamolem, a na kroplach są przeciwskazania.

reklama
Pewnie Kochaniutka, zrób sobie herbatke z cytrynką, miodkiem i sokiem malinowym i do łóżka. Jak byłam w ciąży i mnie katar dopadł, to piłam ten syropek... rewelacja *spam* NATURALNY SYROP DLA KOBIET W CIĄŻY 150 G - Apteka internetowa - Domzdrowia.pl

Zdrowiej :)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry