Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

popołudniu na bieliźnie pojawił się jasno żółtawy śluz.... także nadchodzi ta franca @!!!!!! Powiem Wam, że jak ostatnio miałam dobry humor tak teraz jest mi smutno jakoś.... Chyba za bardzo się nastawiam, że to już już już i o niczym innym nie myślę tylko o tym jak bardzo chciałabym żeby to było już teraz ... już w tym cyklu i jakie to rozczarowanie gdy zaś jest nie tak jak bym tego chciała:-
Może i tak jest właśnie... Ja w sumie to tylko patrzę na dzieci... na kobiety w ciąży i czuję sama, że jestem zazdrosna
już mi się dzieci po nocy śnią bo tylko o nich myślę i ... w sumie to mi źle jakoś sama się zasmucam....:-

jak się nie uda to nie i kochajcie się kiedy tylko na to macie ochotę
;-)
i nie patrzcie na to czy to dni płodne czy też nie a jak oboje będziecie szczęśliwi to i maleństwo do Was zawita szybciej niż myślicie czego życzę wszystkim naszym staraczkom
i proszę się już nie smucić i dołków nie łapać -to taki mój osobisty apel 

Hej skarby
U mnie dziś dzień nie za bardzopopołudniu na bieliźnie pojawił się jasno żółtawy śluz.... także nadchodzi ta franca @!!!!!! Powiem Wam, że jak ostatnio miałam dobry humor tak teraz jest mi smutno jakoś.... Chyba za bardzo się nastawiam, że to już już już i o niczym innym nie myślę tylko o tym jak bardzo chciałabym żeby to było już teraz ... już w tym cyklu i jakie to rozczarowanie gdy zaś jest nie tak jak bym tego chciała:-
-
-(
Chciałam zajść teraz bo mam taką pracę na, której mi nie zależy więc moja ciążą by w tym nie przeszkadzała... na chwilę obecną powysyłałam już CV do innych prac i jak się odezwą to odłożę starania... bo głupio tak od razu na L4 iść:--
-( Hmmm powiem Wam kochane, że w ogóle to zastanawiam się czy nie przestać starać się już teraz i poczekać na to co ma być.... czuję, że traktuję męża jak maszynę rozpłodową i nic z tego nie wynika... może dać sobie czas i poczekać aż samo przyjdzie w końcu, któraś z Was powiedziała, że dziecko samo wybiera czas kiedy chce przyjść.
Może i tak jest właśnie... Ja w sumie to tylko patrzę na dzieci... na kobiety w ciąży i czuję sama, że jestem zazdrosna
już mi się dzieci po nocy śnią bo tylko o nich myślę i ... w sumie to mi źle jakoś sama się zasmucam....:-
-
-(
Mam nadzieję, że chociaż u Was dobre samopoczucie :-):-):-)
Jeszcze @ nie przyszła ale ja już czuję, że jest blisko... zawsze przed mam takie plamienia...