reklama

Staranka od stycznia 2012.

reklama
u nas też na początku nie wygrał, kibelek był lepszy... ale z czasem nocnik jej sie tak spodobał ze musiałam go schować bo siedziała by tylko na nim :/

Monika,widzę ze idziemy co do dnia równo:) A kiedy planujesz wizytę u gina ?
Ja zastanawiam się cz zrobić jeszcze jeden test w tym tyg czy iść na bete w tym i za tydzień a na usg tak pod koniec 6 tyg żeby już biło serduszko? nie wiem jaką konepcje obrac :)

Ja byłam w piątek,bo tak miałam wcześniej zaplanowaną,ale nie było jeszcze nic widać.
Teraz mam wyznaczoną za dwa tygodnie 30 marca,i to będzie równo 6 tc.

Czarni spojrzałam na twój wykres,i ja też miałam takie bóle brzucha jak przed miesiączką w 14 i 15 dc.
Wydaje mi się,że u ciebie temp dopiero teraz powinna skoczyć w górę.

Ostatnia edycja:
Ja byłam w piątek,bo tak miałam wcześniej zaplanowaną,ale nie było jeszcze nic widać.
Teraz mam wyznaczoną za dwa tygodnie 30 marca,i to będzie równo 6 tc.

Czarni spojrzałam na twój wykres,i ja też miałam takie bóle brzucha jak przed miesiączką w 14 i 15 dc.
Wydaje mi się,że u ciebie temp dopiero teraz powinna skoczyć w górę.

No ja też tak miałam w styczniu bóle brzucha bolące piersi (tyle że teraz z piersiami na razie cisza)wzdęcia jajniki bolały tylko wtedy miałam przedwczesne poronienie... dlatego teraz cierpliwie czekam i zobaczę co będzie sie działo jak ten wykresik bedzie rósł czy spadał....

Moja misia...
No musiałam się pochwalić....
:) 1-4.jpg
No natchnęło mnie słońce do fotografii :)

reklama
Hej babeczki ...ostatnio nie mam czasu na siedzenie przed kompem,maz wczoraj i dzisiaj ma wolne,i spedzamy czas rodzinnie ;-)
Bylam dzisiaj u ginka ,mialam robione usg i bylam badana ale wszystko jest ok,nie widac torbieli cyst itd :-) tylko hormonkow mi nie robili poniewaz oni ich nie wykonuja ,mam isc do gp po skierowanie a jesli mi nie da to mam isc do kliniki plodnosci i tam sie mna zajma :eek:Lekarz powiedzial ze poprzednia cesarka byla ciezka bo przy utracie 4,5 l krwi to juz nie przelewki ale uspokoil mnie ze i powiedzial ze podczas nastepnego porodu mam tylko 10% szans ze sytuacja sie powtorzy ...takze nie jest zle ,no i jesli chcemy miec jeszcze jedna pocieche to mamy starac sie i cieszyc tym :tak:

Groszku bardzo sie ciesze ze ujrzalas te magiczne II kreseczki ... i oczywiscie Gratuluje :-)

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry