reklama

Staranka od stycznia 2012.

reklama
noooo... czerwona lawina się robi.. a jak teraz (po tych kilku dniach przerwy, które się zapowiadają) zaczną się testy dzień po dniu to dopiero będzie:D trzymam za nas wszystkie kciuki!:)

kropeczko trzymaj się dzielnie!! i może jakaś czekoladka na wzmocnienie?

Ale zrobiłam sobie ten poniedziałek leniwy.... jeszcze nic nie zrobiłam a to już 14....
idę sie wziąć w końcu potem zajrzę może sie odezwą w końcu dziewczyny które milczą......

Ja własnie wróciłam z zajęc, ogarnęłam mieszkanie, zjadłam. Pije zbożowa kawkę i myślę jak jest mi fajnie :P
Musze poszukać fajnego suwaczka i zadzwonić do gina, bo nie jestem pewna czy wrócił z chorobowego. Jeśli nie to mam problem i musze kogoś szukać, a tak chciałam tego uniknąć :/ Chyba się umówie przed świętami jeszcze jak się da.

Ja własnie wróciłam z zajęc, ogarnęłam mieszkanie, zjadłam. Pije zbożowa kawkę i myślę jak jest mi fajnie :P
Musze poszukać fajnego suwaczka i zadzwonić do gina, bo nie jestem pewna czy wrócił z chorobowego. Jeśli nie to mam problem i musze kogoś szukać, a tak chciałam tego uniknąć :/ Chyba się umówie przed świętami jeszcze jak się da.

Jak dla mnie bomba :)
No rewelacja że tak się czujesz :)
ja zrobiłam pranie sobie i Robertowi, Ogarnęłam troche pomyłam naczynia i leniwieć sie trzeba :D
Groszku to Ty teraz możesz fluidki wysyłać :D

reklama
aaaa :Pto była próba, myślałam, że nikt nie zauważy :PP
To się zaraz pobawie ;)
No i wykrakałam sobie. Mój gunekolog na zwolnieniu do odwołania, USG 200 zł albo na wrzesnień na NFZ.... do września to ja już prawie , że urodze ;) Chyba sie jednak to tak skończy, że wykupimy abonament ciązowy w mężowej pracowej klinice. Nic za darmow w tym kraju :p Nawet dla lekarzy ;)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry