haha znam to skądśA ja zaraz po kolacji lece sprzątać. Mam czas do 20.30 bo mąż wróci i podepcze jak podłoga nie zdąży wyschnąć![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
haha znam to skądśA ja zaraz po kolacji lece sprzątać. Mam czas do 20.30 bo mąż wróci i podepcze jak podłoga nie zdąży wyschnąć![]()
Agacynda a ci zazdroszcze takich sąsiadówteż oglądam PM.
JA to nie wiem jak to jest wśród takich sław życ o u mnie to dziura jest jakaś, stąd to raczej wyjeżdzają do metropolii a conajwyzej na wakacje ktoś przyjezdza, ale ja nie spotykam ,słysze po fakcie![]()
Ineska a skąd jesteś? bo ja to kocham Mazury... oj był czas, że co roku pod żagle jeździłam... choć z roku na roku zmieniały się jakoś tak na gorsze wydaje mi się... ale i tak uwielbiam![]()
a co kochana będziesz oglądać ?? mam ochotkę na jakiś film ... może koszmar z ulicy wiązów sobie oblukamA ja idę pod prysznic i do łóżeczka kolacyjka..... chyba zjem brokuł bo coś za mną chodzi..... a w łóżeczku seans filmowy zaczynający się od 20)) jak kompa nie wyłączę potem zajrzę....
![]()