Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
powiem Ci że jak sprawdzałam kalendarz coi mamy w domu taki z poradni .. to wczoraj no trafiliśmy w owulkę jak by nie mówić![]()
może coś z tego będzie....
No ja jestem pełna nadziei i pozytywnego myślenia, wogóle to pełna energii jestem![]()
Cześć Dziewczyny.
Ja też mama Oliwki ;-).
A dzisiaj rano byłam robić TSH o 15 wyniki zobaczymy.
Ale już @ wkońcu poszła ode mnie...huraa...
U mnie wiatr słoneczko chce się przebijać ale jakoś marnie wychodzi.
i pięknieto trzymamy kciuki
![]()
Ale by było fajnie
wogóle to tak sobie z Robertem rozmawialiśmy ze jak już kiedyś nam sie uda to dziewczynka będzie miała na imie Amelka![]()
na tym wykresie to ja sie jeszcze tak dobrze nie znam, sie staram tutaj to prowadzić...No to grzanka będziemy teraz śledzić wykres i czekać co tam wyszłou mnie jak nic sie nie zmieni to druga dziewczynka bedzie Nadia albo Amanda a chłopiec Ksawery Ksawier albo Kryspin... wiem że te 2 podobne do siebie ale są inne
chybaże jeszcze coś wynajde ale raczej przy tym pozostaje....
przede wszystkim co dzień i konsekwentnie a na wykresie sie poznasz próbami tak jak jana tym wykresie to ja sie jeszcze tak dobrze nie znam, sie staram tutaj to prowadzić...
Zaczęłam od tempki dzisiaj... a co dalej to konsekwentnie i co dzien mierzenie tempki...![]()