Mynia_82
Fanka BB :)
Cześć dziewczyny, strasznie długo mnie nie było ale nie chciałam się po prostu nakręcać za bardzo w czasie kiedy staranka były niemożliwe
Zaraz sobie poczytam czy może któreś ze staraczek w międzyczasie stały się szczęśliwymi oczekującymi mamusiami ale póki co mam pytanie bo już się zakręciłam. Mogłaby jakaś doświadczona w obserwacjach cykli koleżanka zerknąć na mój cykl ( w sygnaturce) i powiedzieć mi kiedy ja miałam owulację? Czy to jest w ostatnim dniu niższej temperatury czy w pierwszym wyższej. Będę przeogromnie wdzięczna
Zaraz sobie poczytam czy może któreś ze staraczek w międzyczasie stały się szczęśliwymi oczekującymi mamusiami ale póki co mam pytanie bo już się zakręciłam. Mogłaby jakaś doświadczona w obserwacjach cykli koleżanka zerknąć na mój cykl ( w sygnaturce) i powiedzieć mi kiedy ja miałam owulację? Czy to jest w ostatnim dniu niższej temperatury czy w pierwszym wyższej. Będę przeogromnie wdzięczna

mojemy na głowe bym ją założyła, hahah no chyba, że faktycznie sama bym go poprosiła... My na Gwiazdy robimy sobie zawsze prezenty niespodzianki, natomiast ja na urodziny zawsze kase od męża dostaje albo idziemy na zakupy, a jeśli chodzi o niego to zawsze kupuje prezent... co roku jest to coś innego plus czekoladki chocolissimo ręcznie robione, w tamtym roku dostał szachownice z czekolady i i figurki z czegolady (pionki) i tak połowe ja zjadłam :-):-):-)