reklama

Staranka od stycznia 2012.

reklama
Czesć kohane ogłszam że nauki zakończone :P
wczoraj wieczorem nie weszłam na bb ponieważ w kościele dostałam tak ogromnego bólu głowy że nie byłam w stanie normalnie funkcjonować, Robert próbował mi jakoś pomóc, z bólu zaczęłam latać z klopem porozmawiać totalna porażka zakryłam się kołdrą i prosiłam żeby pogasili światła dopiero ok godziny 23 zaczęłam normalnie mówić....
jakaś maskara :|

Dzisiaj mam taki wiraż w prawym jajniku.... i piersi bolą strasznie, na 100% przed @ sie już zaczyna....
Tak was czytalam od kiedy mnie nie bylo i naprawde jest co czytać... a tak jak by mnie tydzien mialo nie byc to dopiero byla by lektura;p
zobaczymy jak dzisiejszy dzien sie potoczy pogoda naprawde ladna za oknem sie robi wiec moze jakis spacer ... ;p
eh jak mi sie kawy chce pić... Robert kupił inkę ale nie mogę jej znależć :P
i gdzie ta ala kawusia...

Grzanka gratuluję zakończenia nauk:D

a którego macie ślubek? achh... ale zazdroszczę:) my ciągle z M powtarzamy jak to fajne były przygotowania, załatwiać, planować wszystko, jeździć tu tam, wyczekiwać ten dzień... :)

ja właśnie zrobiłam sobie inke więc zapraszam:D

inka a fee.... piłam jej kiedyś dużo zamiast normalnej ale mi zbrzydłą i teraz nawet patrzeć nie mogę....
A teraz własnie koncze normalną tylko trochę słodką kawe.... posłodziłam 2 razy chyba jakaś zakochana :D zaraz szykuje mojego potworka i na dwór :) tylko nie mam pojęcia co na obiad dzisiaj.... pomysłów mi brak....

u mnie dziś rybka z warzywkami na parze:)

a inke ja dopiero co zaczęłam pić ostatnio:) bo wcześniej to chyba w przedszkolu;) więc mi na razie nie zbrzydła;) ale potem zwykłej czarnej oj... nie odmówię:) uwielbiam;]

Grzanka gratuluję zakończenia nauk:D

a którego macie ślubek? achh... ale zazdroszczę:) my ciągle z M powtarzamy jak to fajne były przygotowania, załatwiać, planować wszystko, jeździć tu tam, wyczekiwać ten dzień... :)

ja właśnie zrobiłam sobie inke więc zapraszam:D

Ja dopiero teraz zaczęłam sie cieszyć szykowaniem do moemntu kiedy z suknią było już ok i wisi spokojnie u Roberta w pokoju był koszmar, teraz zaczynam sie cieszyć z przygotowań...
a ślub mamy 16.06.2012 :D
i nie możemy sie doczekać...

to Grzanka blisko siebie będziemy obchodzić rocznice... my mieliśmy 19.06.2010:)
ciesz się ciesz i delektuj teraz tymi przygotowaniami:)

kurcze, będziemy mieć już 2 rocznicę... ale to zleciało... masakra... a wydaje się jakby ślub był wczoraj:|

reklama
A jak sie dzieci pojawią to już kompletnie czas leci nieubłaganie....

i co ja dzisiaj mam robić... ?
Myśle nad tym żeby dzisiaj jakąś sesję cyknąć, wiosna idzie to czemu by zdjęc nie zacząć robic...
a tu macie zdjęcie
pierdonkowego soczku :)
1-28.jpg

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry