reklama

Mynia_82
Fanka BB :)
Ależ tu się alkoholowo dziś zrobiło Ja się zgadałam z S. i zanim się obejrzałam poznikały wszystkie. Albo poszły spać albo się upiły
 Ja się zgadałam z S. i zanim się obejrzałam poznikały wszystkie. Albo poszły spać albo się upiły 

Pyscek, ja rozumiem niechęć do testowania i takie wmawianie sobie, że na pewno nie... ja mam taki sam typ postępowania w sytuacjach kiedy mi na czymś bardzo zależy
 i takie wmawianie sobie, że na pewno nie... ja mam taki sam typ postępowania w sytuacjach kiedy mi na czymś bardzo zależy No ale może jednak, szansa jest zawsze. historia zna nawet przypadki zajścia bez seksu więc jak widać wszystko jest możliwe
 No ale może jednak, szansa jest zawsze. historia zna nawet przypadki zajścia bez seksu więc jak widać wszystko jest możliwe

Pyscek, ja rozumiem niechęć do testowania
Czarni
matka wariatka :D
no to dobra jesteś  nie musisz sie przejmować że twój ulubiony alko ginie bo mąż popija
  nie musisz sie przejmować że twój ulubiony alko ginie bo mąż popija  

Mi mój mężuś redskiki zawija on uważa to za napój..... też ma wyobraźnie....  ale dla niego to moze i napój mnie kilka wali w głowę
 on uważa to za napój..... też ma wyobraźnie....  ale dla niego to moze i napój mnie kilka wali w głowę 

Mi mój mężuś redskiki zawija
nie no pyscek ciąża bez seksu  kurde witropylna to ja chyba nie chciałabym być
 kurde witropylna to ja chyba nie chciałabym być
miało byc Mynia sorki
Czarni ja jestem bardzo ekonomiczna podejrzewam, że jakbym teraz już 4 walnęła, to helikopter i żyganko mam murowane, także ja to rozumiem.. mam taką słabą głowe, że czasami mi wstyd...

miało byc Mynia sorki
Czarni ja jestem bardzo ekonomiczna podejrzewam, że jakbym teraz już 4 walnęła, to helikopter i żyganko mam murowane, także ja to rozumiem.. mam taką słabą głowe, że czasami mi wstyd...
Czarni
o tak zażarła bym wszystkoCzarni a Tobie po alkoholu też się chce jeść??? Bo ja mam smakana hambuurgera :-(
Mynia_82
Fanka BB :)
Kropka a jednak się zdarzało Szkoda, że nie mam toniku w domy bym się z wami napiła... martini z tonikiem, cytryną i z lodem... to jest to co lubię najbardziej Ale... w sumie zrobię bez toniku i jednego drinka na lepszy sen z wami walnę
 Szkoda, że nie mam toniku w domy bym się z wami napiła... martini z tonikiem, cytryną i z lodem... to jest to co lubię najbardziej Ale... w sumie zrobię bez toniku i jednego drinka na lepszy sen z wami walnę

Czarni
he he trening czyni mistrzaCzarni ja jestem bardzo ekonomiczna podejrzewam, że jakbym teraz już 4 walnęła, to helikopter i żyganko mam murowane, także ja to rozumiem.. mam taką słabą głowe, że czasami mi wstyd...
jak Oliwka trochę podrosła to umówiłam sie z kumpela na piwo bo w koncu można wypiłysmy jedno i byłyśmy schlane
i tak co jakis czas powtórka że doszłysmy do tkaiej wprawy że cho cho
Czarni
Jaraliśmy jak smokiedytowałam poprzedniego posta.
Czarni a Ty nie palisz nie? Mąż pali? Ty chyba nigdy nie paliłaś?
Rzuciliśmy jak oliwka miała 2 miesiące mój Łukasz sie odtruł tylko wezmie bucha od razu wymiotuje a mi za to bardzo smakuje
reklama

Kropka a jednak się zdarzałoSzkoda, że nie mam toniku w domy bym się z wami napiła... martini z tonikiem, cytryną i z lodem... to jest to co lubię najbardziej Ale... w sumie zrobię bez toniku i jednego drinka na lepszy sen z wami walnę

Noo pewnie samo martini z dużą ilością lodu też dobre... a bianco pijesz? Ja czesto w knajpie jak siedze biore do lodów martini bianco ze spritem pychaaaa :-)
Ale najbardziej moim ulubionym alko jest whiskey - J. Daniels i czasami whisky ale nie Jasiek tylko Bolek, Jaśka żadnego nie lubie. Rzadko która kobitka lubi łyche, ja się nauczyłam od swoejgo byłego... był przedstawicielem -brand managerem Jacka Danielsa i Finlandii, wiec alko miałam zawsze pod dostatkiem