reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Staranka od stycznia 2012.

Jaraliśmy jak smoki :D
Rzuciliśmy jak oliwka miała 2 miesiące mój Łukasz sie odtruł tylko wezmie bucha od razu wymiotuje a mi za to bardzo smakuje :D miaąłm czas że popalałam a teraz mi przeszło ale czasami lubię sobie zapalić

Jezuuu podziwiam Cię. Ja uwielbiam, a do alkoto już w ogóle musze... kuźwa dlatego modle się żeby w ciąży mnie odrzuciło... jak jade do mamy to już w ogóle masakra.. zamykamy się w kuchni kawka,papieroski i pogaduchy

reklama
no też to bardzo lubiałam :)
jak patrzę na cenę papierosów to od razu mnie odrzuca :D
teraz jak jestemy w trójkę a w przyszłości w 4 to ja nie wiem ile mój maż by musiał zarabiać by można było palic...

Nooo masakra ja tak ok 150 zł w porywach do 200 wydaje, ale jak będzie bejbik może kiedyś to mi sie ukróci, bo mój G to bardzo oszczędny jest-on na byle co nie wydaje i nie raz mam afery o fajki, że za ta kase to nowe ciuchy co miesiąc bym miała... no ale co ja moge za to że lubie... jakbym była sama i nikt by mi finansowo nie pomagał i bym nie pracowała to nie ma bata... musiałabym rzucić

Basia jak masz numer do Agi to daj jej znać, żeby weszła na bb to sobie pogadamy jeszcze troszku, bo potem musze się zbierać do wyrka, bo nie wstane

Akurat teraz mam bianko ale lubię w sumie każde. Tylko problem jest taki, że ja to piję jak kompot. tak mi ładnie wchodzi:)

Nooo martini dobrze wchodzi ja ogólnie pije wytrawne zawsze i ze słodkich to tylko martini bianco i rosso, no i extra dry, ale tego różowego martini nie lubie.... no i czystej wódy z kielicha sie nie napije, bleeee... Jak byłam gówniarą to raz się załatwiłam właśnie tak czystą wódą z sokiem porzeczkowym, Bożeeee od tamtej pory cały czas przypomina mi się ten smak w ustach bleeeeeeeeehhhhh NIGDY W ŻYCIU!!

reklama
Nooo martini dobrze wchodzi ja ogólnie pije wytrawne zawsze i ze słodkich to tylko martini bianco i rosso, no i extra dry, ale tego różowego martini nie lubie.... no i czystej wódy z kielicha sie nie napije, bleeee... Jak byłam gówniarą to raz się załatwiłam właśnie tak czystą wódą z sokiem porzeczkowym, Bożeeee od tamtej pory cały czas przypomina mi się ten smak w ustach bleeeeeeeeehhhhh NIGDY W ŻYCIU!!
No to ja mam tak z winem jako dziewczyna 14 letnia z koleżanką napiłyśmy sie albo lepiej najeb*łyśmy sie winem które robił mój ojciec jak sobie przypomne jak go piłysmy z węrzyka bo pózniej sie nie chciało w szklanki lac :D ale była jazda :D
A wódkę to potafiłam z butelki a teraz w drinku dużo nie mogę bo jak czuje to mnie cofa....

Do góry