reklama

Staranka od stycznia 2012.

tamto zycie inne życie ja przyłukaszu też sie uspokoiłam ustatkowałam ale po 30 mam zamiar znowu szaleć :D
jak w koncu urodzę drugie i je odchowam czesciej bedziemy wychodzić już staram sie wiecej wychodzic :) a jeszcze jak u nas zacznie sie sezon imprezy dzień w dzień i wszystko otwarte 24 h to go bede wtedy ciągała by sie nie zastać :D
jak po ponad roku żesmy w końcu wyszli z domu ja nie wiedziałam jak tańczyc :D wstyd nie mogę wiecej do tego dopuścic :D

reklama
No i do dzidzi szykujemy brzuszki więc też trzeba się przyzwyczaić do dłuższej abstynencji:)Jak ja sobie przypomnę jak na studiach 4 razy w tygodniu minimum sie balowało. I miał człowiek silę wstać wcześnie rano o 13 na wykład... a teraz:)

zmienia sie wszyskto sie zmienia...
kochane moje nie zlinczujcie mnie ale ja spadam do wyrka niunia śpi już od 20minut wiec i ja mogę sie położyc do jutra kobitki :*

Noooo na wszytsko się miało czas :) dziewczyny spadam do łóżka już... fajnie było pogadać.. spróbuje się jakoś odezwac jutro, ale do sobotki będe nieuchwytna mam nadzieje, że was nadrobie i, że znowu zaczerwieni się na liście do tego czasu.

Kolorowych snów :) :*

Ja uspokoiłam się przy moim byłym trochę. Na 5 roku studiów. A potem jak się z nim rozstałam to w sumie już mi się nie chciało takiego imprezowego życia jak wcześniej:)

reklama
Ja uspokoiłam się przy moim byłym trochę. Na 5 roku studiów. A potem jak się z nim rozstałam to w sumie już mi się nie chciało takiego imprezowego życia jak wcześniej:)

Mój mąż jest mało imprezowy, to jest pracocholik, ale mam psiapsiółe (moja świadkowa) w Cz-wie i z nią czasami teraz -rzadko w sumie imprezuje, ale 2 czerwca się hajta i pewnie jej się ukróci :p Kurde mój mąż to zupełne przeciwieństwo mnie... Ma poczucie humoru itp, rodzice jego alko normalnie piją, imprezują tylko on z siostrą jacyś odmienni są... zero alko, zdrowy tryb życia itpitd

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry