reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Staranka od stycznia 2012.

Właśnie w tym rzecz, że jak gdzieś chodził to ćwiczyć, ale w domu go zmusić nie mogę...chociaż kupił nawet sobie piłkę do ćwiczeń i już myślałam, że coś z tego będzie, tydzień poćwiczył a potem przestał.
Jakby na stałe chodził to pewnie by ćwiczył, ale szkoda mu pieniędzy, bo godzina rehab. kosztuje 80 zł

bo w domu to nie ma takiej mobilizacji... ja mam dwie piłki w domu i też nie ćwiczę codziennie;) a muszę żeby się w domu "nie zastać", bo jak przyjdzie popracować to będę musiała najpierw siebie zrehabilitować hehe a przy dzieciaczkach trzeba mieć kondychę...

reklama
Ale ja Wam zazdroszczę, że tak sobie w domu siedzicie, a mi się tak z łóżka nie chciało wychodzić.
A ja tu tkwię i zaraz będe musiała klientowi zdalną prezentację zrobić, a ja mam @ i nie mam dzisiaj nastroju, ale chyba tak nie mogę powiedzieć...bo bym już pewnie długo nie popracowała:-D

patrz takiej to dobrze :) ja zaraz kofeine bym mogła dalej życ :)
Bzibziok gdybym nie miała Oliwki to tez bym siedziała teraz w pracy i czekała kiedy koniec
A jest mi ją bez sensu oddawać do przedszkola jak staramy sie o 2 ja ja wole mieć przy sobie i cieszyć sie każdym dniem. NIe które rodzą i zaraz wracają do pracy ja bym tak nie umiała zostawić takie maleństwo obcej osobie i przegapić to co najważniejsze gaworzenie siadanie raczkowanie pierwsze chwyty. Dziecko z matką powinno minimum do 2 roku życia być razem bez względu na wszystko. A z resztą same to doświadczycie jak będziecie miały swoje maleństwa :)

Ja też napewno z Dzidzią będę w domu przez minimum 2 lata, i to mi też mój A zakomunikował. A to dlatego, że on pracuje od 9-18 lub 11-20... także on będzie troszkę poszkodowany.

Ja Cię doskonale rozumiem i bardzo zazdroszczę, jakbym miała dziecko to też bym wolała z nim domu zostać niż się użerać z klientami. Szczególnie, że moja firma obsługuje straszny sektor bo budżetówkę, a w tych wszystkich urzędach tylko kombinują jak tu przebumelować do emerytury i się za bardzo nie napracować...wrrr...chyba mam dzisiaj złe podejście

Czarni a jak dziś jest 21 dzień cyklu przy 30 dniowych to kiedy powinna spadać temp. na @?
U mnie wilgotno mleczny śluz z białymi elementami,
lekarz mówił że owu była około 17-18 marca czyli dziś jakiś 10 dzień po, hmmm coś czuje że nic z tego pamiętam że w tamten wekend nie przykładaliśmy się zbytnio:no: dziś zrobiłam test ciążowy ( jakiś zły choclik mnie podkusił mam ten czuły bobo strumieniowy) i oczywiscie negatywny

Mgiełka z tego co ja wiem, to temp powinna spadać zaraz przed @ a czasem nawet dopiero jak @ się zaczyna...
sprawdzałam też w tej broszurce od Myni o npr i tam też tak jest napisane:)

Ostatnia edycja:
reklama
mgiełka niby od owu 2 tygodnie i @. Co do temeratury nie pomogę Ci kiedy spada mi spada dopiero podczas @ czasami przed i zaraz sie podnosi. W każdym badż razie 37.2 to bardzo dobra tempka bedziesz mierzyc co dzien to bedziesz widziec jak zacznie spadac cały czas to znaczy za @ idzie jak sie bedzie utrzymywac i skakac z temką tylko trochę to bardzo dobrze :) te jest trudno określic bo sama nie wiesz jają masz temperature podstawową ale trzymaja sie tego mierzenia jak sie nie uda to zacznij od nowego miesiaca co dzień wtedy bedziesz wiedziec kiedy owu bedzie :)

Do góry