reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Staranka od stycznia 2012.

hej dzięki za info
czyli jeżeli około dwa tygodnie od owu to powinnam dostać około 1-2 giego kwietnia, bo owulacja przez to clo byla wczesniej niż się spodziewalismy :no:
z tą temperaturą to dobiero zaczynam mierzenie, tylko się zdziwiłam że aż taka wysoka normalnie to przecież jest objaw jakiejs choroby taki stan podgorączkowy?

reklama
hej dzięki za info
czyli jeżeli około dwa tygodnie od owu to powinnam dostać około 1-2 giego kwietnia, bo owulacja przez to clo byla wczesniej niż się spodziewalismy :no:
z tą temperaturą to dobiero zaczynam mierzenie, tylko się zdziwiłam że aż taka wysoka normalnie to przecież jest objaw jakiejs choroby taki stan podgorączkowy?
tak by sie wydawało :) ale dobrze niech lepiej taka pozostanie :)

Hej dziewczyny. Jestem tu nowa i nie wiem nawet gdzie moge umiescic swoje pytanie. Moze wy mi pomozecie. Przyblize wam sytuacje w której jestem. A wiec 3 wrzesnia urodziłam córeczke :-) karmiłam ja piersia 5 tygodni. pózniej zaczełam brac tabletki anty. Pierwszy okres po porodzie pojawił sie 11 listopada, kolejny 10 grudnia. Zaraz na poczatku stycznia przestałam brac tabletki gdyz nie chciałam. Okres po odstawieniu 6 stycznia. Kolejna @ 14 lutego i od tamtej pory nic. współzylismy z mezem kilka razy z prezerwatywa. 13 marca tez i był to stosuunek przerywany. Do tej pory nie mam @. zaznaczam ze zawsze miałam nieregularne cykle wiec trudno mi okreslic kiedy sa dni płodne a kiedy nie. 20 marca dostałam bardzo lekkiego brazowego plamienia, które trwało 2 dni. Od tamtej pory lekko pobolewa mnie podbrzusze. Wczoraj zakreciło mi sie w głowie. Robiłam dwa testy. Pierwszy 22 marca drugi 25 marca. Oba negatywne. lekkie kłucie jajników czasem i lekkie pobolewania podbrzusza utrzymuja sie do dzis. Co to moze byc?? Czy to mozliwe zeby to była ciaza a testy jej nie wykazały? Do gina ide w piatek.

marzena myślę, że może raczej nie ciążą ale nigdy nic nie wiadomo :-) u mnie brązowe plamienie jest objawem za niskiego progesteronu w fazie lutealnej.

Dziewczyny robiłam sobie tuż po poronieniu test na toxo i cytomegalie wyniki dzisiaj odebrałam. Ujemne. Strasznie się ciesze, że mnie to paskudztwo nie nawiedza :-)

marzena skoro masz nieregulrarne cykle to trudno stwierdzić czy to ciąża.. testy owszem mogą się mylić- nie raz się słyszy o takich przypadkach... ja tu też niedawno wstawiłam link a propos omylności testów więc wklejam jeszcze raz dla Ciebie:
Testy ciążowe - Kiedy testy ciążowe są fałszywie ujemne, a kiedy fałszywie dodatnie? / Starania o dziecko / Bocianowo (ciąża) / dzieci, ciąża, poród, pielęgnacja i wychowanie - portal dla rodziców

w piątek Ci się wszystko pewnie wyjaśni:)

reklama
Sailor_Moon
Hej... Super że takie pozytywne wyniki odebrałaś... :)
Ja czekam asz mój mąż sie obudzi ...
zaraz lece myć okienka na altance... coś treba teściowej pomóc :)
hmmm rano spacer zaraz wrzuce fotkę z kimi jak sie opalałyśmy... :)

Do góry