reklama

Staranka od stycznia 2012.

Bzibziok polędwiczki wyglądają baaardzo smacznie:) dzięki za pomysł na jakiś pyszny wieczór:)
komentarz Twojego męża ... hhehe bezcenny:D u nas to pewnie ja bym mogła tak powiedzieć... bo ja większy smakosz niż mój mąż jestem:)

reklama
Agacynda, apropo śluzu się nie wypowiem bo nigdy tak nie miałam, ale może skoro ja nie miałam to to coś dobrego oznacza;)

Sihaya my oboje niestety lubimy dobre jedzonka ale faktycznie ja chyba bardziej. Ja strasznie lubię testować różne nowe potrawy, nie zawsze się okazują udane, ale czasem jakąś perełkę się odłowi.
Zrobiłam np. teraz sernik czekoladowy z musem malinowym (brzmiało pysznie), a okazało się tak zabójczo słodkie, że nawet ja po połowie kawałka mam dość

Bzibziok tak to jest z eksperymentami:) ale ile przyjemności i ekscytacji jest w takim testowaniu:)
a sernik z musem rzeczywiście brzmi obłędnie...

Agacynda ja też nigdy nie miałam czegoś takiego.. żadnych grudek, więc może trzeba trzymać się wersji Bzibzioka, że to kolejny pożądany objaw u Ciebie:)

Agacynda: miałam grudki w pierwszej ciązy :D hehe :) teraz tez cos takiego sie pojawiło ale mniej wiec nie wiem co to i czy ma związek z ciążą

ja włąsnie wróciłam z badan, miałam sobie zrobić na cito ale bez tego będe miec i tak wieczorem wyniki, to kilka godzin mnie nie zbawi a nie musiałam dopłacac. wieczorem mam mieć na internecie wyniki także trzymajcie mocno kciuki ;d dam znac jak tylko sie dowiem :P
ale @ nadal brak i brak jakichkolwiek objawów :P :(

Agacynda: miałam grudki w pierwszej ciązy :D hehe :) teraz tez cos takiego sie pojawiło ale mniej wiec nie wiem co to i czy ma związek z ciążą

ja włąsnie wróciłam z badan, miałam sobie zrobić na cito ale bez tego będe miec i tak wieczorem wyniki, to kilka godzin mnie nie zbawi a nie musiałam dopłacac. wieczorem mam mieć na internecie wyniki także trzymajcie mocno kciuki ;d dam znac jak tylko sie dowiem :P
ale @ nadal brak i brak jakichkolwiek objawów :P :(

w takim razie Królewna, Agacynda za Was obie :&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& :)

trzymam kciuki za Was kobietki..... :):-):-)

Mam nadzieje, że tu będziemy się wspierać :) Buziaczki dla Was :)

Udało mi się włączyć kompa obok mnie to będę tu zaglądać dziś :)

królewna, czekamy do wieczora z niecierpliwością !:)
Ale dziewczyny trzymacie napięcie, już dawno powinno być kilka nowych czerwonych kolorów a Wy czekacie i czekacie...:sorry2:
Ja obudziłam się o 9 i lenie się w łóżku, zjadłam kiwi na czczo, moja ostatnia nadzieja:confused:
Potwornie nie chce mi się wstawać ale musze sie jakoś zmobilizować, zmywanie czeka i masa nauki...

No i przez to całe lenistwo świąteczne przestałam ćwiczyć i strasznie mi z tym źle, bo już byłam całkiem zmobilizowana i teraz się znowu rozleniwiłam.
Najgorzej zawsze zacząć z tymi ćwiczeniami, a potem już jakoś leci ale jak się już przerwę zrobi to ciężko wrócić, przynajmniej ja mam tak silną wolę, że sobie robi ze mną co chce.
Ja sobie obiecuję, że będę na basen chodzić, a moja silna wola mi podpowiada, że woli film obejrzeć...no i tak w kółko.
Przynajmniej póki co z tym mierzeniem temperatury mi wychodzi;)
A właściwie to wychodzi i nie, bo już powinnam być po owulacji, a temperatura dalej na tak samo niskim poziomie. Drażni mnie, to że u bab jest tyle nie przewidywalnych rzeczy, ja tu sobie zaplanowałam święta w łóżku no i w dużej mierze były, tylko że nie przyniesie to pożądanych efektów, bo to jeszcze nie ten czas.
A owulacja pewnie przyjdzie w tygodniu kiedy oboje jesteśmy zaganiani i zmęczeni. Wredna ta natura.

reklama
Hej moje Kochane :)
ja tylko czytałam w święta i jak sie udało coś tam napisałam, ja kończę @ , postanowiliśmy z moim Kochanym ze ten miesiąc stanowczo się staramy liczymy działamy i miejmy nadzieje że się uda bo jak do tej pory to jak sie uda to sie uda a teraz spróbujemy trawić w te dni odpowiednie i działać :)
AGACYNDA-
świetnie by było gdyby Ci się udało 3-mam kciukaski za Ciebie :)

MARCEPANKU-
również 3-mam kciukaski i mam nadzieje że wam się dziewczyny poszczęściło :)

Ja po świętach z pewnością przytyłam :P ale na szczęście chodze do pracy pieszo więc jest szansa na zgubienie zbędnych kg :)
Wklejam listę a oby się czerwona robiła
a co do odejść koleżanek to kobietki nie powinnyśmy się martwić my tu mamy swój mały świat gdzie wspieramy się i walczymy o to samo idziemy w jedną stronę można powiedzieć :)

Anuszkowo........@16.02.2012-------II
Andzia 19............@19.02.2012-----II
Matyjasowa.......@21.02.2012------II
Nenete...............@23.02.2012------II
rozab.................@25.02.2012-------II
Crazy Girl..........@ 01.03.2012------II
Wesoła kobietka ...@04.03.2012-----II
pati_pati..............@09.03.2012......II
Groszek ............ @ 16.03.2012(2)....II
Moni-ka..............@16.03.2012 (4).......II
K@ti@...................@29.03.2012 (12)
królewnazmarcepana..@02.04.2012
m_monia................@ 04.04.2012 (3)

Agacynda...............@06.04.2012 (5)
Agus_86.................@01-06.04.2012 (2)
Puszka.................@09.04.2012(3)
Sihaya..................@13.04.2012 (4)
Anke24.................@13.04.2012(3)

Karola_2907........@14.04.2012
Edyta01................@15.04.2012 (2)
Kropka................@18.04.2012 (4)
Columbina............@ 18.04.2012
lanjaa..................@19.04.2012 (2)
Sailor_moon.......@21.04.2012 (10)
czarni..................@22.04.2012 (19)
Bzibziok................@24.04.2012(7)

malena100..........@26-27.04.2012 (2)
Mynia...................@ 28.04.2012 (2)
Pyscek .................@02.05.2012 (11)
Ineska7..................@01-03.05.2012
Zonqa.....................@03.05.2012
Grzanka..................@5.05.2012 (5)
Mgiełka2008...........@06.05.2012 (7)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry