reklama

Staranka od stycznia 2012.

Sihaya, a propo Pragi, to widziałam na gruponie ostatnio jakieś oferty. Ale nie wczytywałam się w to za bardzo. My na weekend majowy oboje w pracy bo poprzednie dwa lata z rzędu mieliśy urlopy i teraz swoje musimy odsiedzieć. Moi rodzice mają do nas przyjechać, bo oni dalej Bielsko i okolice eksplorują, są na prawdę pod wrażeniem.

reklama
no własnie, Monia powinna byc na czerwono ! :) Monia ! zmieniaj kolor ;d

haha sihaya ja po świetach nawet nic nie zabierałam od rodziców, bo sie tak najedliśmy ze nam starczy chyba na dłuższy czad ;d

kurcze wyniki wieczorem a tu dopiero po 10, ale sie stresuje :(

a to królewna byłas na badaniu :)
no to trzymam kcuiki &&
grzana to jest podejrzane tyle dziewczyn i żadna nic a nic
u mnie na pewno znowu dupa nie miałam sie kiedy zatruć tylko na owu... mogła by sie przesunąc ale znajac moje szczescie juz pewnie była...

Trzymam kciuki za agacynde i marcepanową :) Królewna beta to najlepszy sposób, mi testy długoooo po terminie nie wychodziły....

Co do Świąt, to też nazwoziliśmy jedzenia, ale co z tego jak musze jesć mało, bo mam wzdęcia takie, że wczoraj to aż guzik od spódnicy odpiełam... Cycki mam jak kamiemie i właśnie leże w łóżku i mamcica moja non stop się kurczy :szok: aaa co do piersi to pobokach bolą i sutki niemiłosiernie kują, bolą i są wrażliwe... żeby to znowu jakieś zaburzenia nie były:-(

Dobra w końcu trzeba się zwlec z łóżka...

Aaa i od następnego cyklu będę tempke mierzyć. Dziewczyny to od 1 go dnia okresu się mierzy? Ja mam termometr elektroniczny i mam zamiar mierzyć w ustach i o 8 rano. Może tak być?

Kropka, ja w mierzeniu jestem jeszcze nie wprawiona, ale tez mierzę w ustach o 6:30 rano póki co dwoma termometrami elektronicznym i rtęciowym, bo sprawdzam czy podobnie temp wychodzi, bo jakoś nie ufam do końca temu elektronicznemu. A teraz zamówiłam nowy elektroniczny z dwoma miejscami po przecinku.

Kropeczko ja sobie mierze pochwowo co dziennie ale omijam dni @ jakoś neee ... ja wole po @ albo pod koniec mierzyć...
i mierze o 6:30 :)
z elektronicznego jestem zadowolona jak mi pokazał 36,4 to rzeczywiście przylazła @ tak że działa jak powinien :)
nawet podczas @ jakoś mi brakowało tego odruchu mierzenia....

reklama
Doskonale Cię rozumiem, najlepiej się czymś zajmij, idź z dzieckiem na spacer albo coś innego wymyśl...

jakos nie moge sie zajać, nawet gotowe na wszystko oglądam ale task po trochu bo ciągle wpadam tutaj czy cos nie napisałyscie :D

to bedzie najdłuższy dzien w moim zyciu :P

a co do temp. to nie mierze jeszcze, ale najleprzy chyba elektroniczny :)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry