reklama

Staranka od stycznia 2012.

reklama
Kochane mam do was pytanko???

Był już temat badań hormonalnych i do tego chciałbym wrócić :)

W jakich dniach cyklu trzeba zrobić poszczególne badania... nie znalazłam nigdzie odpowiedzi a zbliża się @ więc mogłabym coś porobić by się zweryfikować :-):-):-)

dziś w koncu moge normalnie zjesc
dla mnie dziś zwykła byłka jest czymś niesamowitym :))

hehhe to smacznego Czarni:) rozkoszuj się w smakach:)

Karola z hormonami tarczycy chyba było bez znacznia,
prolaktyna tez bez roznicy
fsh jakos poczatek 3-4dc,
progesteron druga faza cyklu jakos tydzien po owulacji mialam robiony

tyle pamietam:)

Ostatnia edycja:

hej kochane...
;(:(:(:(:(
a ja od 4 rano sie mecze ze strasznymi bólami podbrzusza i lataniem do WC :( ledwo chodze teściowa mi ziółka zrobiła nic nie jadłam, mam banieczkę na żałądeczku i teraz lerze wycieńczona.... marzy mi sie kąpiel jeszcze troche trzeba poleżeć... masakra jakaś.... nie mierzyłam przez to temperatury bo wydaje mi sie że nie ma sensu w takich momentach... :(

ehhh dajcie spokój jakie to wszystko pogmatwane, Bzibziok ja tez nie mam pojęcia jak wyznaczyć dzien owulacji, monitoringu nie miałam i szkoda mi teraz pieniędzy na to ;] śluzu brak więc tez odpada... jedynie temperatura mnie ratuje i testy owulacyjne :P
zobaczymy, narazie @ brak nadal więc czekam na początek cyklu

kupiłam sob ie tego wiesiołka, a powiedzcie jak to sie bierze ? bo nie wiem czy było o tym pisane czy cos przeoczyłam? ja mam jakieś kapsułki z oleju wiesiołka czy cos takiego :P to sie przez cały cykl bierze?

hej kochane...
;(:(:(:(:(
a ja od 4 rano sie mecze ze strasznymi bólami podbrzusza i lataniem do WC :( ledwo chodze teściowa mi ziółka zrobiła nic nie jadłam, mam banieczkę na żałądeczku i teraz lerze wycieńczona.... marzy mi sie kąpiel jeszcze troche trzeba poleżeć... masakra jakaś.... nie mierzyłam przez to temperatury bo wydaje mi sie że nie ma sensu w takich momentach... :(

Biedactwo Ty moje kochane :*:*:*

Ja już niedługo będę jak Ty kochanie bo zbliża się @ :no::no::no::no:

ehhh dajcie spokój jakie to wszystko pogmatwane, Bzibziok ja tez nie mam pojęcia jak wyznaczyć dzien owulacji, monitoringu nie miałam i szkoda mi teraz pieniędzy na to ;] śluzu brak więc tez odpada... jedynie temperatura mnie ratuje i testy owulacyjne :P
zobaczymy, narazie @ brak nadal więc czekam na początek cyklu

kupiłam sob ie tego wiesiołka, a powiedzcie jak to sie bierze ? bo nie wiem czy było o tym pisane czy cos przeoczyłam? ja mam jakieś kapsułki z oleju wiesiołka czy cos takiego :P to sie przez cały cykl bierze?

Tylko do owu bo powoduje skurcze i może dojść do poronienia w przypadku ciąży :(

reklama
ja nie chce wiedzieć jaki będe mieć @ po tak dlugim czasie, chyba umre ;/
chociaż po ciąży i tak jest 100 razy lepiej niz przed ;p

nawet sobie pościągałam na telefon programy do obserwacji cyklu :D takie jak w necie ;d przynajmniej zawsze przy sobie ;d hyhy ;p

Ostatnio edytowane przez moderatora:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry