reklama

Staranka od stycznia 2012.

reklama
Witajcie

jestem tu nowa, mam problem chciałabym usłyszeć wasze rady... otóż nie wiem co robić, staranka ropzoczełam, od lutego 2012 ostatnią @ miałam 6 lutego!!! już ponad 72 dni jej nie ma! ogólnie mam cykle 35 do 45 dni nieregularne, robiłam testy wszystkie 3 negatywne, byłam tydzień temu u ginki ciąży nie stwierdziła poprzez zbadanie macicy (czy się nie powiększa) dostałam luteinę którą biorę już tydzień i nadal nic. Miałam robione usg (dopochwowe) przez innego gina który pierwsze co się zapytał kiedy miała okres (myślałam, że pewnie zaraz powie, że ciąża) powiedziałam mu o moim długim cyklu, torbieli i cyst nie stwierdził powiedział, że widzi jakieś płyny????? i zapytał czy nie mam zatwardzenia, zapytałam co oznaczają te płyny jego odpowiedz " to co właśnie powiedziałem"??? (gin państwowy:cool:) na odchodne powiedział, że trzeba to obserwować, nic nie rozumiem martwie się bardzo:-(
dziś tak mnie piersi bolą, że nawet jak się nie ruszam czuje ból.
Co o tym myślicie??

Dzięki Matyjasowa ;*
A jak tam Twój Okruszek?

okruszek puki co ma sie dobrze rosnie , mdlosci torche ustapily i apetyt powoli chyba wraca tfu tfu zeby nie zapeszyc ... tyle ze ja malo pogodna jakos jestem najchetniej caly dzien bym lezala i nie wychodzila z domu ....nie wiem czemu taki stan jest moj nic mnie nie cieszy ... ale coz mam nadzieje ze to minie

tfu tfu ftu ja wam odczaruje ta liste !!!!!! teraz maja byc same II

Witaj Jamajka.

Wydaję mi się, że powinnaś spróbować pójść do jakiegoś prywatnego ginekologa i się więcej dowiesz.
A nie zblokowałaś się jakoś psychicznie na ten @? Bo różnie to bywa, a skoro lutkę bierzesz to coś naprawdę jest nie halo.

Matyjasowa to się uśmiechnij! Okruszka masz w brzuszku !! :-D :-D

jamajka skoro mialam robione usg i badania i testy wykazaly brtak ciazy to rtaczej ciaza to nie jest ale nie mam pohjecia co to jest to zatwardzenie ... moze lepiej udaj sie do innego lekarza

Witaj Jamajka.

Wydaję mi się, że powinnaś spróbować pójść do jakiegoś prywatnego ginekologa i się więcej dowiesz.
A nie zblokowałaś się jakoś psychicznie na ten @? Bo różnie to bywa, a skoro lutkę bierzesz to coś naprawdę jest nie halo.

Matyjasowa to się uśmiechnij! Okruszka masz w brzuszku !! :-D :-D
ja już się modlę o tą @ bo chcę się dalej starać..

Cześć dziewczyny ja mam dzisiaj wolne i zamierzam się wybrać na zakupy :-) potrzebuje kilka fajnych bluzeczek więc może chociaż jedna kupię.

Czarni mam wielka prośbę.:zawstydzona/y: Czy mogłabyś kochana zerknąć na mój wykres temp i ocenić czy dobrze wyznaczyłam granicę temp? Czy ten mały skok temp mógł być na owulkę? bo w testy owul nie wierzę :-)

reklama
Cześć Kochane :)

Witaj Matyjasowa, dawno Cię nie było :-( Co do nastroju nie przejmuj się, hormony robią swoje. Zobaczysz w II trymestrze, energia Cię będzie rozpierać :)

Jamajka
uważam tak jak koleżanki, inny gin i to koniecznie!

Dziewczyny, które dostały @ co nam pozostało? Kuźwa, to jest jakieś fatum czy co? Do mnie też się zbliża i to wielkimi krokami. W brzuchu mnie szarpie od rana :szok: No dobra zawsze mnie bolało, 3 dni przed, ale nie 7, jak dostane wcześniej, to znaczy, że miałam zakrótką faze lutealną, więc jasne jest, że nie mogło dojść do zapłodnienia.

Matyjasowa, bo ja już nie pamiętam jak to z tym Twoim testem było? Kiedy Ci wyszedł pozytyw, bolał Cie brzuch jak na okres?

Ja jeszcze nie wyszłam z łożka, obudziłam się o 12, awczoraj zasnłęam przed 1, wiec niezle pospałam, ostatnio w ogole mam niskie cisnienie :/

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry