Jutro do nich jadę na weekend to podpytam
i dlaczego ja po nich tego nie odziedziczyłam ;-). Ale moi teście jak starali się o Pawła to tak samo teść przyjechał na przepustkę z wojska i ciach Paweł się znalazł. Nie wiem od czego to zależy. Chyba 30 lat temu kobiety i mężczyźni jacyś bardziej płodni byli ;-)
.
i dlaczego ja po nich tego nie odziedziczyłam ;-). Ale moi teście jak starali się o Pawła to tak samo teść przyjechał na przepustkę z wojska i ciach Paweł się znalazł. Nie wiem od czego to zależy. Chyba 30 lat temu kobiety i mężczyźni jacyś bardziej płodni byli ;-)
.
o pracy nie wspomnę, bo to już szkoda słów, ale nabardziej mi o Oliwie chodzi teraz to ją odbiera znajoma z przedszkola i czeka na mnie az po 17tej wróce, mąż mi wyjechał wiec jak w jakis wekend wypadnie owulka to moze przygna do domu na wekend a jak na tygodniu to kupa że sie tak wyrażę, a dziś u mnie coś dziwnego, jajniki mnie bolą takie naciąganie w pachwinach, jeszcze dziś na noc biorę clo i jutro i mam nadzieje ze owulka nie przyjdzie wcześniej jak w następny piątek ;-) , no ale ta dziwność u mnie jest w śluzie lekko podbarwiony krwią dużo i mleczny hmmm czy to jeszcze @ sie kończy?
ciągnie w dole brzucha i skurcze mam
czy i wam się zdarzają takie sny? Potem się budzę i trochę mi smutno.
ubionych