reklama

Staranka od stycznia 2012.

reklama
Śniło mi się dzisiaj, że byłam w ciąży i urodziłam chłopca :zawstydzona/y: czy i wam się zdarzają takie sny? Potem się budzę i trochę mi smutno.

Ja mam takie sny... a wtedy wiem że przyjdzie @ bo sen to odwrotność i zawsze mi wtedy smutno...

Teraz już na 100% będzie @ śluz już taki ciemny tylko czekać aż krew się pojawi.... także ja już zaraz spadam na dół listy.

Kochane jak wy liczycie pierwszy dzień @... jak się krew pojawi czy jak już taki ciemny śluz jest ?????

Ja nie mam wybranych imion. Tzn mam kilka co mi się podoba, ale mojemu mężowi nie. Dla chłopaka, to w ogóle ciężki orzech do zgryzienia. Jeśli chodzi o dziewczynke, to Klara bardzo mi się podobało, niestety moja szwagierka tak da na imie swojemu dziecku... po co ja kiedyś o tym wspominałam. Jednym wspólnym imieniem jakie obojgu nam się podoba dla dziewczynki to Nadia i Klaudia. Nadia mi się jednak bardziej podoba. Poza tym podoba mi się Klara, Nela, Cecylia,Inga i Wiera. Liwia też mi się bardzo podoba ale moja psiapsióła była pierwsza, bo ona wynalazła to imię, więc ja taka nie jestem żeby jej "zabierać" poza tym nie wiem przecież, czy pierwsza bedzie córka.

Jest taka wróżba, którą od lat robi moja teściowa. Bierze się igłe na nitce, daje lewą ręke i delikatnie puka tą igłą w powietrzu w ręke, jeśli się kręci w kółko to dziewczynka, jak wahadło chłopczyk, jeżeli igła się zatrzyma i w ogóle się nie chce poruszać, to znaczy, że w ogóle dzieci nie będzie. Tzn robi się to do skutku, dopóki sie nie zatrzyma. No więc pierwsza wyszła mi dziewczynka, drugi chłopiec, i na tym koniec. Teściowej wychodzi zawsze tak samo czyli dziewczynka, chłopiec i koniec. Takiej kuzynce, która jest w zakonie za każdym razem wychodzi, że nie będzie mieć dzieci, więc się zgadza. Ja już to robiłam z 3 razy i zawsze tak samo wychodzi :tak: Szkoda, że nie ma wróżby na to, żeby się dowiedzieć:tak: kiedy zajdzie się w ciąże

Ostatnia edycja:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry