reklama

Staranka od stycznia 2012.

matyjasowa mój cykl to porażka.... przez moje zatrucie i wogóle jestcoś nie tak temperatura niska nawet nie wiem czy miałam owu ten miesiac biore na straty wiec dzidzi na pewno nie bedzie ah... :( nie miałam wogóle śluzu płodnego strasznie zgłupiałam przez ten cykl.....
Sailorr z tego co ja kojaże to granice wyznacza sie pierwszą wyższą od 6 poprzednich czyli wychodzi 18dc ale powiem ci że teraz zgłupiałam bo przez ten cykl wszystko mi sie pochrzaniło muszę u sibie jeszcze luknąć. przykro mi ale na tyle mogę CI pomóc co wyrzej napisałam bo jak patrzę teraz u siebie to nie mam zielonego pojecia jak zaznaczyc u siebie w tym cyklu....

reklama
Poprzedni cykl miałam bardziej przejrzysty z temp bo był skok za to nie było w ogóle śluzu dopiero tuż przed dniem @ mleczny wodnisty. Teraz na odwrót oznaki na owulke ze ho ho oprócz skoku.
Czarni podobno brak wyraźnego skoku nie koniecznie oznacza, że owulki nie było. Moja ciotka chodziła na monitoring i gin jej powiedział, że owulka była a na wykresie żadnego skoku, i w tym samym cyklu zaszła więc wszystko możliwe. czasami tak jest, że jak człowiek myśli, że tym razem na pewno nic z tego a tu się udaje. :-)

Dodam jeszcze, że ona musiała chodzić na monitoring bo śluzu też miała mało i słabo.

wiem że skoku nie musi być ale jak mi owu sie nie przesuneła to i tak już pozamiatane bo na przewidywalnej umierałam dopiero dziś o przytulankach mogę pomyśleć :(
Agatko wiem jak nie grudzien to styczeń jak nie styczeń to luty i tak w kółko przerabiałam już to. Mi to chodzi tylko o Oliwie potem bedzie coraz gorzej jak bedzie za duża różnica miało byc dwa a to już zaraz 4 lata róznicy ...

Czarni u nas też Oliwka ;-) ma teraz 3 lata i 3 miesiące a to jakby teraz się udało to już 4 lata także trzeba się sprężać bo to już dużo. A mi też chodzi o to jak Mgiełka że ten mój sklep też jest zagrożony zamknięciem także bym chciała iść na zwolnienie i macierzyński zapewnione pieniążki przez ten czas. A my dwójkę dzieci chcemy mieć.

Basia no nic nie poradzisz... Dzidziol przyjdzie w swoim czasie. Widocznie tak ma być. A wszystko rozumiem, że w porządku z Twoim zdrowiem? I u męża też? Bo może też tak być, że oboje się stresujecie.

Moja mam mi opowiadała, że jak się starali o nas to bardzo szybko. Ja mam starszego brata i młodszą siostrę o różnica jest po trzy lata rocznikowo czyli między mną a moim bratem w miesiącach jest prawie 4 lata bez 4 miesięcy. Mówiła, że normalnie o każde z nas w danym miesiącu trafili, od którego zaczęli starania :-).

moja w czerwcu kończy 3 latka.
u nas jest dobrze zdrowi jesteśmy tylko czas nas goni mój maż chce wyfrunąć to już wogóle bede mogła zapomniec o ciązy chyba ze za którymś raze trafimy w owu ale jak wiemy to nie wszystko. Wiec troche mi spie pali bo zaraz zamiast 4 moze byc 6 :(((

reklama
... nie mam na nic siły... głowa jakbym wczoraj imprezowała całą noc, lędźwie i brzuch żyć nie dają.. a tu dopiero pierwszy dzień :( heeelp....!!
kto to wymyślił jakieś @... i takie męczarnie... nie spisała się matka natura w tej kwestii...

Anke Twoi rodzice to masterzy staraniowi - zapytaj ich jak to się robi, żeby tak pyk i już ciąża:D
przydałaby się ta wiedza nam wszystkim hehee;)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry