reklama

Staranka od stycznia 2012.

reklama
cześć:)
u mnie też słońce świeci, okno mam otwarte, nawet ciepło się robi... choć kicia śpi pod kocem hehe...
na dzień dobry puściłam sobie kawałek Agacyndy;)

Bzibziok jak się zablokował to go odblokuj:) jakieś winko na wieczór, dobre jedzonko...z resztą co ja Ci tam będę pisać, sama wiesz jak swojego męża odblokować:) tylko broń Boże nie rezygnuj z góry z cyklu! nawet tak nie żartuj bo poznasz ciemną moc staraczek za karę:D

Oj Sihaya, ja nie rezygnuję tylko nie chce żeby sobie pomyślał, że go naciskam i że zależy mi na sex tylko w dni płodne. A i tak już chyba tak myśli:(
A swoją drogą to faktycznie, myślę niestety o tym w czasie sexu..

Ostatnia edycja:
Oj Sihaya, ja nie rezygnuję tylko nie chce żeby sobie pomyślał, że go naciskam i że zależy mi na sex tylko w dni płodne. A i tak już chyba tak myśli:(
A swoją drogą to faktycznie, myślę niestety o tym w czasie sexu..

to wyluzuj i skup się na przyjemności a nie czy się uda czy nie.. o tym myślisz cały dzień i pisząc tu z nami - wystarczy:) przy mężu już tylko się rozkoszuj chwilą:)

Witam z rana.
Ja także na dzień dobry kawałek Agacyndy.
A wieczorem byliśmy na grilu czyli sezon rozpoczęty ;]. Nie stety na pożegnalnym mojego brata ciotecznego i jego rodziny bo już wyjeżdżają do Anglii ;[. Oni mają dwójkę dzieci Ingę 6 lat i Alan 4 lata. Super różnica wieku między dziećmi dla mnie idealna.
Co do imion jak wczoraj rozmawiałyście to jakby była dziewczynka to już Oliwka wybrała dla siostrzyczki oczywiście gdyż chce mieć siostrzyczkę Amelkę. A mój małżonek dla chłopczyka Borys, Maksiu ;-) aż mi się śmiać chciało jak usłyszałam. Ale oczywiście zachowałam powagę żeby nie poczuł się urażony ;-).

hej dziewczynki co z tą naszą listą....
Czekamy co z tą Anke bo wiem że Edytka w tym miesiącu nie starała sie strasznie jej sie posypało na głowe ale jak sie ogarnie to do nas wróci i kazała was pozdrowić jezu wstyd sie przyznać ale zapomniałam :zawstydzona/y::-( przepraszam.....

Karola to na krzywą cukrową idź bo może tutaj problem jest...Tylko, że takie badanie trwa 4 godziny. A mojej mamie też się podoba Milena i chciała żebyśmy tak nazwali Oliwkę to by na nią mówiła Milka, Milenka ;-). A na chłopca też nie mam pomysłu. Ja chciałam Oliwce dać na imię Lenka ale to imię mojej mamy także inaczej musieliśmy. Ja pewnie nam tej listy nie odczaruje coś mi się wydaje ale.. No właśnie te ale zawsze robi nadzieje, a potem się człowiek tylko bardzo mocno zawiedzie:-(.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry