reklama

Staranka od stycznia 2012.

Oj marcepanowa wiem o czym mówisz mi nie było okazji gatek składać ale widze jak ja tutaj tuż tuż ślub będe miała a nikogo z mojej rodziny to nie interesuje tylko rodzina mężulka sie interesuje i cieszą się razem z nami...
siedze cicho bo co mam mieć pretensje głośne że tak powiem jak zaraz ze strony mojej rodziny bede sprostowana a bo moje rodzeństwo sie nie interesuje bo oni mają swoje rodziny dzieci a ja no przeciez tylko za mąż wychodze i nic sobie z tego nie robią....
i tam najważniejszy jest dla mnie Robert a kiedyś jak już nam się uda a czuje instynktownie że uda nam sie dopiero po ślubie nie wiem czemu ale nawet mogłabym powiedzieć ze jestem pewna że po ślubie zajdziemy w ciąże :)
a wnuczka będą za to rzadko widywać strona męża za to będzie miała wnusia i prawnusia na co dzień można powiedzieć...
najważniejsze że chocia jego rodzina mnie kocha i są dla nas dobrzy :)

reklama
Oj marcepanowa wiem o czym mówisz mi nie było okazji gatek składać ale widze jak ja tutaj tuż tuż ślub będe miała a nikogo z mojej rodziny to nie interesuje tylko rodzina mężulka sie interesuje i cieszą się razem z nami...
siedze cicho bo co mam mieć pretensje głośne że tak powiem jak zaraz ze strony mojej rodziny bede sprostowana a bo moje rodzeństwo sie nie interesuje bo oni mają swoje rodziny dzieci a ja no przeciez tylko za mąż wychodze i nic sobie z tego nie robią....
i tam najważniejszy jest dla mnie Robert a kiedyś jak już nam się uda a czuje instynktownie że uda nam sie dopiero po ślubie nie wiem czemu ale nawet mogłabym powiedzieć ze jestem pewna że po ślubie zajdziemy w ciąże :)
a wnuczka będą za to rzadko widywać strona męża za to będzie miała wnusia i prawnusia na co dzień można powiedzieć...
najważniejsze że chocia jego rodzina mnie kocha i są dla nas dobrzy :)

no własnie ja w sumie źle sie wyraziłam, bo to ta druga strona nie moja rodzina.. ale i tak to przykre jest troche

ale nie przejmujmy sie prawda? teraz najważniejsza jest dla mnie MOJA rodzina :)
i ty będziesz miała swoją! skoro takie masz przeczucie to moze cos w tym jest ;d;d

bierzesz slub koscielny? masz juz suknie ? :))
ohh jak dzis pamiętam wybieranie mojej haha :D a teraz lezy w szafie ;d;d

ankemam siostrę bliźniaczkę siostrę dwa lata starszą i brata 3 lata starzego każde z nich ma już swoje maleństwi siostra bliźniaczka ma rodzić na konie kwietnia ...
marcepanek
biorę ślub kościelny, suknia wisi w pokoju w pokrowcu ale mam ją odkupioną od kogoś, małe przyjęcie robimy, dzisiaj bierzemy sie za zawiadomienia i zaproszenia, czas zacząć ostro działać w końcu trosinke sie do ślubu nam zostało.
a co do mojej sordziny nie przejmuje sie tylko przyszła żona mojego brata sie interesuje po za tym cisza a radarze najważniejsi jesteśmy ja Robert :)
Rodzina eh będę miała swoją rodzinę.
Wiecie jak ja kocham Roberta normalnie my to Ci którzy mają to szczęście jak my to mówimy :)

Kochane moje a ja nadal podplamiam krwią.... !!!
Co jest grane... ???? :(

a szyjka nadal u góry i otwarta miekka

Ostatnia edycja:
nie mam zielonego pojecia co na obiad do tego nie mam sił :((
moja rodzinka znowu daje popalić ze złości tylko płacze bo nie mam już sił jestem znowu na skraju załamania jakie to życie jest do dupy nie mam sił już walczyć....

oo siostre bliźniaczke masz ? :D to chyba jakos tak jest ze u waszych dzieci moga sie pojawić bliźniaki :D czy to nie tak ze co drugie pokolenie jest prawdopodobieństwo? :D

aha no to super :) to zapraszajcie zapraszajcie ;d
ja brałam cywilny, ale oczywiście i welon był i suknia biała ;p ;d
a ja to jestem za tym ze sie zaprasza bliską rodzine, a nie jakieś ciotki co ich 5 lat nie widziałam ;d;d i bardzo dobrze ;d

nie mam zielonego pojecia co na obiad do tego nie mam sił :((
moja rodzinka znowu daje popalić ze złości tylko płacze bo nie mam już sił jestem znowu na skraju załamania jakie to życie jest do dupy nie mam sił już walczyć....

oj co to za podły humor, to przez ten piątek 13 chyba ;/;/
uśmiech się i koniec ! :)) będzie lepiej

mam siostre bliźniaczkę, jestem dwie minuty starsza :)
podobno nasze dzieci mogą mieć bliźnięta ale nie wiadomo jak to od strony naszych rodziców było czy zdarzyły sie bliźniaki więc nie wiadomo :P

Co z tym moim plamieniem ????????????????????

oj co to za podły humor, to przez ten piątek 13 chyba ;/;/
uśmiech się i koniec ! :)) będzie lepiej

żeby tu pomógł uśmiech ah....

Grzanka może kochaliście sie intensywnie i tam coś poruszył
nie wiem jak ty ale mi jak konczy sie okres to nie mogę sie denerwować bo wtedy własnie plamie
a przed okresem zawsze kocham sie z moim to zaraz mi tam sie zaczyna

reklama
nie za bardzo sie znam na tych plamieniach ;/ może przytarta skóra czy cos, ja tak czasem mam jak za mocno sie tulimy ;d ;p

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry