reklama

Staranka od stycznia 2012.

anke: a moze jednak odczarujesz ;)))

co do imion to ja mam Maję
a podoba mi sie jeszcze Ada, Lena, Nina, Nadia, ogólnie raczej krótkie które niekoniecznie trzeba zdrabniac ;p
a dla chłopca to zdecydowanie najbardziej Maciej, ale mojemu nie za bardzo sie podoba, przynajmniej nie podobało mu sie jak jeszcze nie wiedzielismy ze bedzie dziewczynka, moze zmienił zdanie ;d a tak to jeszcze Miłosz, Olaf, Mikołaj sama nie wiem :P

reklama
nam się podoba dla dziewczynki Amelia, Lena, Julia... z chłopcem to duuuuuży problem mamy i konieczny chyba będzie kompromis hehe... Oliwka nie podoba się mężowi więc nazwałam tak moją lalę na której uczę rodziców masować niemowlaczki - zawsze to jakieś pocieszenie:)
a tak analizując wasze/nasze wpisy to zauważyłyście, że dożo imion nam się powtarza?:)

Ja też nie odczaruje listy w tym miesiącu. Wczoraj miałam jak leżałam takie bóle okresowe, (bardzo nie bolało, ale drażniło mnie), że pół nospy forte zarzuciłam :baffled: Tylko czekać jak @ się pojawi, kurde, a tu Komunia przede mną w niedziele. W ogóle rano wstałam zjadłam tylko 2 parówki i odrazu czuje się jak czołg... No nie wiem czy nie iść do apteki i nie zrobić testu jutro z rana... o jakże mnie korci :sorry2:

Co do Edytki, to bidulka z niej, kurcze no....

Ja miałam testować z columbianą? Co z nią? Nic się długo nie odzywa...

Od przyszłego miesiąca już sobie obiecałam, że tylko i wyłącznie teścior po terminie, nie ma bata, nie zrobie już wcześniej. Ja myśle, że teraz to w ogóle ciężko mi będzie zajść, bo mam kupe zajęć na uczelni i znowu stresss

Kropka: ja w maju tez zaczynam juz na uczelni miec troche i boje sie ze wypadnie jakoś tak, ze nie bedzie czasu na przytulanie ;[;[ ale obiecałam sobie choćby nie wiem co ;d
i juz upatrzyłam sobie fajną koszulke nocną zeby zmotywować mojego :D haha

i nie robie juz testów ;[;[ tyle bete :D

Marcepankowa miałaś sie trzymać i nie testować :P
A ja nie wiem co ze mną....:|
jestem dwa dni po @ wczoraj się kochaliśmy z moim kochanym i niespodzianka jak poszłam się kąpać to krewka poleciała :|
a dzisiaj malutki skrzepik z krwią i nie wiem o co chodzi....
wszystko było delikatnie...
co do listy to ciekawe która nam kochana staraczka odczaruję listę :)
ja dzisiaj leniu****e ziemniaczki ostrugane sałateczka do obiadku goowa a teściowa zrobi schaboszczaki.....

grzanka: będe sie trzymać i nie bede testowac ;d
kurrcze.. gdzie ta @ ;/ niech juz szybko bedze...

a ja dziś grochowkeeee robie mmmMmm jakieś smaki takie mam ;d

w ogole to stwierdzam ze bedzie co bedzie, ale tak mi sie marzy żeby na początku roku urodziło sie dzidzi, bo mała jest jesienna to teraz albo początek roku albo wiosna bym chciała:)

Ostatnio edytowane przez moderatora:

Ja jak już na inkę się piszę ....
oj marcepanowa jak ja bardzo bym chciała aby każdej z nas się udało..
i jak to zrobić, ?
my tutaj rozmawiamy ja jestem na forum a moje siostry mają dzieciaczki i brat a ja ...??
nic ani be ani me...

reklama

Ja jak już na inkę się piszę ....
oj marcepanowa jak ja bardzo bym chciała aby każdej z nas się udało..
i jak to zrobić, ?
my tutaj rozmawiamy ja jestem na forum a moje siostry mają dzieciaczki i brat a ja ...??
nic ani be ani me...

na każdego przyjdzie czas :)
wiecie co.. moja kuzynka jest w ciaży, wszysyc jej gratulują
jak ja byłam w ciąży z małą to nikt mi nie gratulował, no moze kilka osób, bo co niby ze wpadka to nie trzeba gratulować???! ;// ja sie cieszyłam...
ciesze sie z jej dziecka, ale nie tak jak powinnam... bo jest mi po prostu przykro ze ją tak traktują a mnie mieli w dupie.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry