reklama

Staranka od stycznia 2012.

Ale teraz odchodzi się od wielkich wesel tylko przyjęcia są w modzie. My teraz byliśmy w niedzielę i było około 50 osób na małej sali. Super się ubawiliśmy. Ale to też zależy od zespołu. Jak ja wychodziłam za mąż to też chciałam tylko przyjęcie ale Paweł się uparł że musi być cała rodzina. I w sierpniu już minie 4 lata. Boże jak ten czas leci:szok:.
Grzanka i jak to mieć siostrę bliźniaczkę to tak jak mówią, że jak coś jej się dzieję to Ty to odczuwasz i na odwrót i jak Ciebie coś boli to ją też. Ja mam też siostrę młodszą o trzy lata i brata starszego o 3 lata. Z siostrą jakoś takiego kontaktu nie mam teraz fajnego. Oczywiście ją kocham ale nie wiem jakaś dziwna się zrobiła. Z bratem mam fajny kontakt.

reklama
Basiu co nas nie zabije to nas wzmocni...Zdrowie najważniejsze. Masz piękną zdrową i przecudną córcię i kochającego męża. Na prawdę masz szczęście. Uwierz mi, że nie którzy Ci zazdroszczą na pewno tego.

Pytanie z innej beczki jak malowałyście swoje mieszkania/domy... to wynajmowałyście ekipę czy same. Bo jak będziemy się wprowadzać do naszego mieszkania to chcemy pomalować a nie wiem jaka farba jest najlepsza chodzi o olory, ścieralność i antyalergiczna.

Anke: wynajmowane to nam malowal znajomy, ale jak bedziemy malować w domu to raczej wezme juz kogoś kto sie bardziej zna ;] to zależy co chcesz zrobić na ścianach, bo takie zwykłe malowanie to samemu przecież łatwo, ale jak chcesz juz robić coś bardziej wymyślnego, to chyba lepiej poradzić sie fachowca niz jakby potem coś miało byc nie tak :P

Co do przytulanek to własnie było bardzo delikatnie i dzisiaj mam na zmianę białko jajka raz a za chwilkę śluz ale zabarwiony krwią noi skarzepki lecą...
ale nie dużo.

A co do posiadania siostry bliźniaczki to jak byłyśmy młodsze to wiedziałam kiedy Marta płaczę albo coś jest z nią nie tak, teraz sie to skończyło.
co do malowania zawsze wole sobie sama porobić we własnym domu :)

Królewna same malowanie fachowca to ja będę miała bo mój brat się zajmuje wykończeniówką także naszymi wspólnymi siłami damy radę. Tylko zastanawiam się jakiej firmy są dobre. A to dom macie swój zazdroszczę nam starczyło na mieszkanie ale w razie czego działkę też już mamy a wgóle nikt nie powiedział, że całe życie będziemy mieszkania w mieszkaniu.

Królewna same malowanie fachowca to ja będę miała bo mój brat się zajmuje wykończeniówką także naszymi wspólnymi siłami damy radę. Tylko zastanawiam się jakiej firmy są dobre. A to dom macie swój zazdroszczę nam starczyło na mieszkanie ale w razie czego działkę też już mamy a wgóle nikt nie powiedział, że całe życie będziemy mieszkania w mieszkaniu.

aa to Twój brat nie orientuje sie ?
ja bym polecała poszukać czegoś, tzn. farb które mozna myć, bo przy dzieciach są rewelacyjne, aczkolwiek ja nawet nie wiem jakiek firmy mamy farby :P

powiedzcie mi ile ja mam brać tą luteine zeby wywołac okres?

no domu jeszcze nie mamy, ale sie buduje ;d na przyszły rok bedzie ;p

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry