Ale teraz odchodzi się od wielkich wesel tylko przyjęcia są w modzie. My teraz byliśmy w niedzielę i było około 50 osób na małej sali. Super się ubawiliśmy. Ale to też zależy od zespołu. Jak ja wychodziłam za mąż to też chciałam tylko przyjęcie ale Paweł się uparł że musi być cała rodzina. I w sierpniu już minie 4 lata. Boże jak ten czas leci
.
Grzanka i jak to mieć siostrę bliźniaczkę to tak jak mówią, że jak coś jej się dzieję to Ty to odczuwasz i na odwrót i jak Ciebie coś boli to ją też. Ja mam też siostrę młodszą o trzy lata i brata starszego o 3 lata. Z siostrą jakoś takiego kontaktu nie mam teraz fajnego. Oczywiście ją kocham ale nie wiem jakaś dziwna się zrobiła. Z bratem mam fajny kontakt.
.Grzanka i jak to mieć siostrę bliźniaczkę to tak jak mówią, że jak coś jej się dzieję to Ty to odczuwasz i na odwrót i jak Ciebie coś boli to ją też. Ja mam też siostrę młodszą o trzy lata i brata starszego o 3 lata. Z siostrą jakoś takiego kontaktu nie mam teraz fajnego. Oczywiście ją kocham ale nie wiem jakaś dziwna się zrobiła. Z bratem mam fajny kontakt.