Dobranoc :*
Ja tu jeszcze czytam sobie hmmm i znalazłam wypowiedź staraczki... może sie nie obrazi jak skopiuje :
cyt:
Witam Was kochane dziewczynki1 Wiem jak to jest jak bardzo chce sie mieć upragnione maleństwo. Jestem mężatka od pażdziernika 2007 roku, wychodziliśmy z mężem z założenia że co bedzie to będzie i o dzidziusia nie bedziemy sie zbytnio starac, ale ja w głebi duszy bardzo chciałam. Pierwszy cykl naszego kochania (bez zabezpieczenia) zakonczył sie miesiączka. Dodam ze mam regularne cykle 28 dniowe. Drugi cykl również zakonczył sie miesiączka. W grudniu przeczytawszy forum na temat starania sie, stwierdziałam ze może w tym cyklu sie uda. Kochaliśmy sie 11, 13, 15 dniu cyklu przed przytulaniem siedziałam w wannience z ciepła woda dobre poł godzimy (podobno gorąca woda przyspiesza pekniecie pecherzyka) potem przytulalismy sie w pozycji od tylu podobno umozliwia szybsze dotarcie plemników do jajeczka, po przytualniu nie wstawałam z łózka, podóżka pod pupcie i tak przespałam noc. Robiłismy tak 3 razy tak jak pisałam 11,13,15 dnai cyklu (przy cyklu 28 dniowym). W 27 dniu cyklu tak z ciekawości kupiłam test ciążowy, z nastawieniem ze i tak pewnie nic z tego nie bedzie. Jednak ku mojemu zdziwnieu po minucie zobaczyłam druga kreskę, nie mogłam w to uwierzyc!!!!!!!!!!Po 3 dniach kupiłam drugi test z innej firmy i też druga kreska w bardzo szybkim czasie. Jestem w Ciąży!!!!Robiłam też Beta HCG 1039 jestem w 5 tygodniu ciązy. Jestem bardzo szcześliwa w piatek idziemy z meżem na usg. Jeszcze jedno dziewczyny, dużo tez pomaga MODLITWA!! Pozdrawaim Was gorąco i mam nadzieje, że moje rady pomoga Wam!
[FONT=Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif]całuje[/FONT]
[FONT=Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif]hmm i co Wy na to????[/FONT]
[FONT=Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif]Ja mam prysznic haha ale może ????[/FONT]