reklama

Staranka od stycznia 2012.

W takim razie miłej kąpieli Bzibziok:)
I dobranoc dziewczyny, zaczyna mnie jajnik strasznie boleć - owulacyjnie. Kurcze, ten ból owulacyjny kiedyś trwał u mnie dobę a teraz potrafi trwać 3 dni... i to czasem boli bardziej niż przy @
Idę zrobić sobie termoforek i herbatkę i pod kołderkę.
Słodkich snów:-)

reklama
ja również kolorowych snów życzę, muszę się położyć bo padam.. nie mam siły na klikanie co dopiero na te podłogi Bzibziok;)

A mój mąż spytał właśnie co u Was dziewczynki słychać i że mam Was ucałować.. haha.. zgrywus;)

Dobranoc :*

Ja tu jeszcze czytam sobie hmmm i znalazłam wypowiedź staraczki... może sie nie obrazi jak skopiuje :

cyt:
Witam Was kochane dziewczynki1 Wiem jak to jest jak bardzo chce sie mieć upragnione maleństwo. Jestem mężatka od pażdziernika 2007 roku, wychodziliśmy z mężem z założenia że co bedzie to będzie i o dzidziusia nie bedziemy sie zbytnio starac, ale ja w głebi duszy bardzo chciałam. Pierwszy cykl naszego kochania (bez zabezpieczenia) zakonczył sie miesiączka. Dodam ze mam regularne cykle 28 dniowe. Drugi cykl również zakonczył sie miesiączka. W grudniu przeczytawszy forum na temat starania sie, stwierdziałam ze może w tym cyklu sie uda. Kochaliśmy sie 11, 13, 15 dniu cyklu przed przytulaniem siedziałam w wannience z ciepła woda dobre poł godzimy (podobno gorąca woda przyspiesza pekniecie pecherzyka) potem przytulalismy sie w pozycji od tylu podobno umozliwia szybsze dotarcie plemników do jajeczka, po przytualniu nie wstawałam z łózka, podóżka pod pupcie i tak przespałam noc. Robiłismy tak 3 razy tak jak pisałam 11,13,15 dnai cyklu (przy cyklu 28 dniowym). W 27 dniu cyklu tak z ciekawości kupiłam test ciążowy, z nastawieniem ze i tak pewnie nic z tego nie bedzie. Jednak ku mojemu zdziwnieu po minucie zobaczyłam druga kreskę, nie mogłam w to uwierzyc!!!!!!!!!!Po 3 dniach kupiłam drugi test z innej firmy i też druga kreska w bardzo szybkim czasie. Jestem w Ciąży!!!!Robiłam też Beta HCG 1039 jestem w 5 tygodniu ciązy. Jestem bardzo szcześliwa w piatek idziemy z meżem na usg. Jeszcze jedno dziewczyny, dużo tez pomaga MODLITWA!! Pozdrawaim Was gorąco i mam nadzieje, że moje rady pomoga Wam!
[FONT=Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif]całuje[/FONT]

[FONT=Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif]hmm i co Wy na to????[/FONT]

[FONT=Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif]Ja mam prysznic haha ale może ????[/FONT]

Ja mam kumpele, z która z resztą wczoraj gadałam 1,5 h przez telefon jest w 27 t. ciąży. Ogólnie bardzo chorowita dziewucha, na 2 przewlekłe choroby. Założyła sobie, że odstawi leki i zacznie się za miesiąc starać. Kochała się z mężem w tym cyklu co zaszła dzień w dzień i w dniu spodziewanej @ powiedziała, tak jak wiem jestem w ciąży. Zrobiła test i 2 krechy, to ich pierwsza ciąża. Po każdym stosunku leżała tylko ok 30 min z pupą do góry i tyle. a też o tym myślała cały cykl...

więc ja już nie wiem od czego to zależy...

wiecie co Dziewczyny... ja nigdy nie leżałam z tyłkiem tak do góry... jakoś nigdy nie uważałam tego za jakiś wkład w tworzenie dzieciątka, ale może w tym cyklu zacznę w dniach płodnych leżeć do góry dupcią i coś z tego pójdzie;-) zresztą telewizyjna wróżka powiedziała, że zajdę w ciążę w maju... wg wróżby mój A powinien się w tym miesiącu oświadczyć ale coś nie czuję tego w kościach.

A co do za niskiego progesteronu, to mój musi być jak najbardziej w normie, dlatego, że za każdym razem jak dostaję @ to nie rozpoczyna się od plamień tylko od razu krew. dzisiaj jak poszłam rano piersze siku, to chlusnęło ze mnie jak z kranu... (sory za zobrazowanie)

jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeju, właśnie słucham z moim A piosenki która mi strasznie przypomina dzień w którym pierwszy raz się bzy*nęliśmy... ( a ja jeszcze byłam z innym - zła kobieta. z tym przeżyciem wiąże się moje zrobienie tatuażu )

tu macie kawałek http://www.youtube.com/watch?v=QYGnU7lzeuk

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry