reklama

Staranka od stycznia 2012.

​Może coś na rzeczy :)

a co do wieku mężczyzn wieku i posidania dzieci to moj kochany ma 32 lata w tym roku i tez chcemy bardzo mieć dzidziusia bardzo.
zaczyna na mnie to dzialac bo wiem jak zależy Robertowi na dzieckiu.
my kobiety naprawde musimy miec duo cierpliwosci sily i wytrwalosci .....
jesteśmy silnymi kobietami wiecie ! :)

Ostatnia edycja:
reklama
Hej.
Ja spakowana w pracy o 16 wyjazd. Jeszcze odprowadze samochod do domu wroce do sklepu i fruuu.
U mnie @ brak, dzisiaj bardzo mokro myslałam, że to @ przyszła ale to śluz: przezroczysto biały. Kto podpowie?

a robiłaś test ? jak nie to może warto , nie chce cie nakręcać ale u mnie w dzień spodziewanej miesiączki pojawił się właśnie taki śluz i było go mnóstwo , dwa dni później zrobiłam test i wyszły II

Robiłam w poniedziałek i jedna kreska. Nie wiem, nie chce się nakręcać jak do środy nie będę miała to idę do gina. Mam nadzieję, że @ nie przyjdzie teraz w weekend bo masakra będzie.

Jestem z powrotem, pozałatwiałam już dziś trochę spraw, teraz inka;]

ja się odniosę jeszcze do Kingi na temat różnicy wieku między dziećmi... w sumie zgadzam się z tym, że fajnie mieć małą różnicę wieku aczkolwiek... moja siostra jest starsza ode mnie o 10 lat:] i wole mieć tak starszą siostrę niż żadnej... mamy super kontakt, świetnie się rozumiemy i jest najukochańszą siostrą na świecie a ja jej Myszką hehe.

reklama
Jestem z powrotem, pozałatwiałam już dziś trochę spraw, teraz inka;]

ja się odniosę jeszcze do Kingi na temat różnicy wieku między dziećmi... w sumie zgadzam się z tym, że fajnie mieć małą różnicę wieku aczkolwiek... moja siostra jest starsza ode mnie o 10 lat:] i wole mieć tak starszą siostrę niż żadnej... mamy super kontakt, świetnie się rozumiemy i jest najukochańszą siostrą na świecie a ja jej Myszką hehe.

Zgadzam się:) Ja jestem jedynaczką i wolałabym mieć nawet 15 lat młodsze rodzeństwo niż wcale...

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry