reklama

Staranka od stycznia 2012.

ta lawinowo sie posypie :D
Kropka ja mam czesto 3 4 dni i uwarzam to za normalne :)
kiedyś miałam 14 dni :D ale to było po wywołanej miesiączce bo długim braku :)

Ostatnia edycja:
reklama
U mnie się już chmurzyć zaczęło, oby nie na dobre bo jestem dzisiaj na nogach w pracy, tak to jest bez samochodu.
No a na liście mogłoby się wreszcie coś zadziać oprócz przepisywania się na następny miesiąc.
Ja kiedyś miałam @ 7 dniowe, potem 6, a teraz góra 5 dni, z czego zawsze 3 miałam obfite, a potem słabiej, a teraz mam jeden obfity dwa słabe, a reszta to tak prawie nic.
Czyli tak jak u Ciebie Kropeczko

no dziewczyny jajniki mnie tak bola że nie mogę chodzić obydwa i kręgosłup chyba się zbliża owu a tak pozytywnego testu jeszcze nigdy nie miałam druga kreska o wiele mocniejsza! z tą tempką to sama nie wiem przemęczona jestem, ale chyba się skusze na termometr nowy fakt, a mierze zawsze o tej samej porze i bez wstawania,
a ten test owu to na ulotce ma napisane ze jak wyszedł pozytywny to w ciągu 24-76 godzin nastąpi owulacja, a mnie tak wszystko boli jakby miala być już teraz ! czego bardzo nie chce , kurcze trzymajcie kciuki żeby poczekała do jutra!!!
a ja biorę clo na wywołanie owulacji może dlatego mam takie przeboje z tempką sama nie wiem bo moze wiecej jajeczek sie produkuje

Ja zawsze miałam @ 7-6 dni, rzadko 5 a od 4 miesięcy mam króciutko. Też się zastanawiałam czemu:) w styczniu, lutym i marcu miałam 3 dni a ostatnio już miałam 2 dni z czego jeden dzień krwawienie jedne plamienie, ale takie... że i plamieniem ciężko to nazwać...
Nawet myślałam, że mimo wszystko w ciąży jestem:P Kobieta jak chce to nawet manie @ nie powstrzyma jej przed ubzduraniem sobie ciąży:-D

ale Wam zazdroszczę tych krótkich @. Ja to 3-4 dni krwawienia muszę znosić, a potem jeszcze 2-3dni plamienia:( Jak brałam piguły anty. to było szybko krótko i bezboleśnie:) a teraz... porażka jakaś:/

Bzibzioku dasz radę, pomyśl że już tylko 2h:) bliżej końca niż dalej:)

dziewczyny odczarujcie tą liste, kurcze u mnie chyba cykl w plecy jajniki mnie bolą ze szok, mam jeszcze do was pytanie: jajniki przy owu bolą jak juz pęcherzyk pękł czy przed pęknięciem, bo z tego test owu wynika że owulacja dopiero nastąpi a robiłam go o 12tej w południe

reklama
hej:)
pisalam wam wczesniej ale nie wiem czy sie poslalo i nawet nie wiem ktora to strona byla ;-)
pisalam, ze jestescie swietne i inteligentne dziewczyny z prawdziwymi i pieknymi marzeniami
zycze wam wszystkiego najlepszego i mam nadzieje ze bede mogla co chwile wam skladac gratulacje :tak:

wybaczcie jesli sie to wyslalo wczesniej tez :zawstydzona/y:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry