Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
jeny dziewczyny zrobiłam test owu znowu pozytywny, a wszystko mnie boli że hej kręgosłup jajniki kurcze Piotrek będzie jutro po południu może jeszcze coś z tego wyjdzie bo jak dziś będzie owu to napewno komórka nie wytrzyma do jutra popołudnia nie?
narazie napewno jest przed bo krecha jest mocniejsza
a mnie dzis sie nic nie chce była koleżanka na plotach i nie wiem co robic słoneczko wychodzi to zaraz pranie sobie powiesze a potem uuu
zawsze miałąm tyle energii jak przychodził piątek a teraz uuu..
boju jak dawno nie wklejałam naszej listy moze w koncu coś sie ruszy )
no chociaż jedna na kwieceń bo to tak aż dziwnie....
Kinga Edzi nie było tu sporo bo jej sie trochę pogmatwało ale jak sie wszystko już uspokoi i wroci do normy to sie pojawi
Hejo Niestety was nie nadrobie, bo nie mam czasu Tak tylko przeleciałam przez wszystkie striniczki. Właśnie wróciłam z myjni, biore się za robote, bo jutro 7:00 kierunke Cz-wa, zabieram mame i gnam do babci 40 km za Cz-wa Mam takie pytanko, zawsze miałam @ bardzo obfitą 5 dni --2-obfite, 3,4 tak sobie no i 5 już końcowka. A teraz mam 3 w porywach do 4 dni i tak: 1d-obfita, 2-tyle o ile i 3 ewentualnie 4 to już takie resztki. To normalne? W ogóle to można mieć 3 dni okres? Już zaczynam się nakręcać, że coś jest nie w porządku?