reklama

Staranka od stycznia 2012.

No tak bliżej niż dalej...ale strasznie mi się dłuży.
No i stwierdziłam, że mam to gdzieś i nie idę jutro do pracy, chociaż dodatkowa kaska by była. Ale mam ochotę odpocząć, wyspać się wreszcie - chociaż przez to mierzenie temp nawet w weekend się nie wysypiam, bo i tak budzik nastawiam.
Najgorzej jak się mój mąż zbudzi, bo ja to jeszcze zasnę, a on nad ranem już nie bardzo...chyba że po sexsie, wtedy spokojnie, hihihi...

No to zalałam kolejną porcję kofeiny i może jakoś do 16:00 wytrzymam

Ostatnia edycja:
reklama
dziewczyny odczarujcie tą liste, kurcze u mnie chyba cykl w plecy jajniki mnie bolą ze szok, mam jeszcze do was pytanie: jajniki przy owu bolą jak juz pęcherzyk pękł czy przed pęknięciem, bo z tego test owu wynika że owulacja dopiero nastąpi a robiłam go o 12tej w południe

Mgiełko, u każdej kobiety jest inaczej. Dlatego to się nazywa prawidłowo ból okołoowulacyjny.

Tiluchna dziękujemy.. ale nam posłodziłaś;) ja mam nadzieję z kolei, że Ty jednak szybciej niż myślisz dołączysz do nas i że Tobie będziemy składać gratulacje:) trzymaj się ciepło!:)

Bzibzioku to prosta sprawa... nastawiasz budzik, mierzysz tempke, przytulasz się z mężem i odpływacie w objęciach morfeusza dalej:) tym samym baardzo przyjemnego weekendu życzę:D bo jaki początek taki też może cały weekend;)

gdzieś czytalam że ból jest od tego płynu z pęcherzyków ale jestem wściekła, jeszcze dojade do domu zrobie test owu bo jakby nadal były dwie wyrazne krechy to chyba jeszcze przed , że tez taki pech, specjalnie jechałam do Poznania w środe ale do dziś to napewno plemniczki nie przetrwały kurcze mam słaby śluz przez to clo
no ale jestem wściekła!!! k... mać

Dzięki mam nadzieję, że tak będzie:)i wykorzystamy dobrze weekend.

Mgiełka przypominam Ci co sama pisałaś wcześniej, że był taki fajny spontaniczny wypad i nawet gdyby się okazało, że nic z tego to i tak nie będziesz żałować. Więc nie denerwuj się bo to w niczym nie pomaga, a wręcz przeciwnie przeszkadza. Więc postaraj się wyluzować wtedy plemniczki będą miały większą szansę. Skoro i tak nie da się nic przyspieszyć z przytulankami, to poczekaj aż mąż wróci i ciesz się tym....

Ostatnia edycja:
A ja chyba kolejny weekend spędze u przyjaciółki na jej zadupiu :-D wśród drzew łąk i robactwa iona by chciała żebym tam zamieszkała bym zwariowała i rozmawiała z drzewkami :-D ale teraz korzystam i wyleguje sie w luzku ;-)

Myniu, a możesz mi powiedzieć, czy da się jakoś wydłużyć ten kalendarz na wykresie??Bo tak sobie myślę, że jak mi znowu się przeciagnie do 32 dni, to nie mam jak na tym wykresie dopisywać.

Myniu, a możesz mi powiedzieć, czy da się jakoś wydłużyć ten kalendarz na wykresie??Bo tak sobie myślę, że jak mi znowu się przeciagnie do 32 dni, to nie mam jak na tym wykresie dopisywać.

Wiesz co... mi się wydaje, że on się sam wydłuży... i będzie się wydłużał dopóki nie zaznaczysz pierwszego dnia @ czyli nowego cyklu... A może do 9 miesięcy się wydłuży ;-)

Ostatnia edycja:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry