• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staranka od stycznia 2012.

no właśnie nie mam gdzie zrobić mieszkam na takim zadupiu że muszę czekać do poniedziałku i wyniki będą dopiero w środę pewnie,
o te węzły to ja się akurat nie boje bo miałam robiona biopsje i na pewno są zapalne . Tylko mnie ta tarczyca przeraza , i po co ja głupia szukałam w tym necie

reklama
no właśnie nie mam gdzie zrobić mieszkam na takim zadupiu że muszę czekać do poniedziałku i wyniki będą dopiero w środę pewnie,
o te węzły to ja się akurat nie boje bo miałam robiona biopsje i na pewno są zapalne . Tylko mnie ta tarczyca przeraza , i po co ja głupia szukałam w tym necie
A masz jakieś objawy tarczycowe? Chudnięcie gwałtowne, tycie, uczucie gorąca, zimna, senność, pobudzenie? Nie warto się tak denerwować. Zrobisz w poniedziałek badanie i wszystko się okaże. A nawet jeśli coś będzie nie tak to to nie jest trudne do wyregulowania.

ahh bidulko. do srody czekac na wynik???? o jaaa ja jak pobieram krew od 8-10 to w ten sam dzien po 16 dostaje juz wyniki pacjentów :) Kochana jeśli Cię przebadali od A - Z to nie masz czego się obawiać.
Ważne jest byś szybciutko zrobiła badania na TSH i w końcu się troszkę uspokoiła bo stres i nerwy wcale tu nie pomagają a wręcz szkodzą.
A objawów to Ty w sobie nie szukaj jak będzie trzeba to się same znajdą .

jest mi zimno,jestem senna

kurde zachciało mi się szukać objawów poronienia ,
wyniki zawsze sa na drugi dzień ,ale we wtorek jest 1 maja to pewnie przychodnia zamknieta

Ostatnia edycja:
Bo tak niestety się dzieje. z niewiadomych przyczyn ciąża obumiera.
Bardzo Ci współczuje ale główka do góry uda Wam się ja 3 mam mocno kciuki za was.:*

Zrobiłam dzisiaj tescik owulacyjny 2 piękne kreseczki jak nic ale męża w domu nie ma jednak dzisiaj nie zjedzie dopiero jutro:(

Agnieszka, słuchaj Czarnookiej, widać wie co mówi:)
No nie masz teraz innego wyjścia jak zawziąć się i wytrzymać do środy. My będziemy Cię dzielnie wspierać ale sama też musisz przestać o tym myśleć.

reklama
dam rade teraz sobota niedziela jestem w szkole prawie cały dzień a od poniedziałku jest mąż w domu i ma cały tydzień wolnego :-):-):-)
ja wiem że z tarczyca da sie żyć i że dzieci tez rodzą się zdrowe ( jak sie ją leczy), ale ja straszna panikara jestem :-(

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry