reklama

Staranka od stycznia 2012.

My mielismy czekać na robienie dzidzi do maja, ale jakoś tak wyszło,że od wczoraj zaczelismy sie starać:laugh2:wyniki mam dobre( tylko u dentysty na kontroli niebyłam:no:)wiec powinno być ok..

reklama
no jeszcze 1,5 godziny i weekend
mnie nadal ten brzuch pobolewa, sama nie wiem, może coś jest na rzeczy bo chyba nie powinien boleć tydzień przed planowaną @ za wcześnie ?>
ale kurcze tak ciężko się nie nakręcać, masakra !!!
jakie plany na majówkę?

Ja nie mam planow na majowke bo Moj A pracuje w kratke... Takze zobaczymy. Nawet nad morze sie nam nie uda pojechac bo groupon ktory kupilam moge zarezerwowac dopiero od polowy wrzesnia. Damn it!

A my dzisiaj z przyjaciolka i jej cora zrobilysmy runde z wozkiem po miescie. :-) mowie Wam rewelka. Taki gorac ze mi sie sukienka do dupska przyklejala :-)

no jeszcze 1,5 godziny i weekend
mnie nadal ten brzuch pobolewa, sama nie wiem, może coś jest na rzeczy bo chyba nie powinien boleć tydzień przed planowaną @ za wcześnie ?>
ale kurcze tak ciężko się nie nakręcać, masakra !!!
jakie plany na majówkę?

Kochana u mnie jest to samo w poniedzialek dostalam takiego bólu że myślałam żeby na pogotowie jechać, tempka mi rośnie i spada szykja nisko i twarda, a brzuch robi swoje do tego piersi czułe jak nigdy wiec wiem ze ten cykl sie mi nie udał, ale może Tobie się uda życzę z całego serca...

ja najchetniej dudkałabym sok marchwiowy z truskawką jadła szprotki w oleju i przegryzała czekoladą ale u mnie to norma przed @ :(

do okoła mnie dzisiaj w pracy PEŁNO KOBIET W CIĄZY :szok::szok::szok::szok::szok:
uśmiecham sie ale jak ja bym bardzo już chciała... :(

niech przyjdzie @ i po robocie...

kurcze a zobacz u mnie tą tempkę to dopiero jest beznadziejna nic nie wiadomo z niej, tym bardziej że byłam na usg i wiem kiedy była owu, a wszystko mi się nie zgadza, mnie ciągnie w dole brzucha okrutnie ci powiem i piecze i mam mieszane uczucia bo zazwyczaj przed @ takich nie miałam
ale czas pokaże wilgoć jest nadal a co do piersi to tylko sutki czułe i czasem popiekują
no sama nie wiem dziewczyny

dziewczyny a jak w pon byłam u gin. i ona na USG zauważyła dojrzały pęcherzyk Graffa to znaczy ,że kiedy sie zaczyna owulacja i kiedy jest juz za późno na próby zajścia w ciąże??

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry