• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staranka od stycznia 2012.

My mielismy czekać na robienie dzidzi do maja, ale jakoś tak wyszło,że od wczoraj zaczelismy sie starać:laugh2:wyniki mam dobre( tylko u dentysty na kontroli niebyłam:no:)wiec powinno być ok..

reklama
no jeszcze 1,5 godziny i weekend
mnie nadal ten brzuch pobolewa, sama nie wiem, może coś jest na rzeczy bo chyba nie powinien boleć tydzień przed planowaną @ za wcześnie ?>
ale kurcze tak ciężko się nie nakręcać, masakra !!!
jakie plany na majówkę?

Ja nie mam planow na majowke bo Moj A pracuje w kratke... Takze zobaczymy. Nawet nad morze sie nam nie uda pojechac bo groupon ktory kupilam moge zarezerwowac dopiero od polowy wrzesnia. Damn it!

A my dzisiaj z przyjaciolka i jej cora zrobilysmy runde z wozkiem po miescie. :-) mowie Wam rewelka. Taki gorac ze mi sie sukienka do dupska przyklejala :-)

no jeszcze 1,5 godziny i weekend
mnie nadal ten brzuch pobolewa, sama nie wiem, może coś jest na rzeczy bo chyba nie powinien boleć tydzień przed planowaną @ za wcześnie ?>
ale kurcze tak ciężko się nie nakręcać, masakra !!!
jakie plany na majówkę?

Kochana u mnie jest to samo w poniedzialek dostalam takiego bólu że myślałam żeby na pogotowie jechać, tempka mi rośnie i spada szykja nisko i twarda, a brzuch robi swoje do tego piersi czułe jak nigdy wiec wiem ze ten cykl sie mi nie udał, ale może Tobie się uda życzę z całego serca...

ja najchetniej dudkałabym sok marchwiowy z truskawką jadła szprotki w oleju i przegryzała czekoladą ale u mnie to norma przed @ :(

do okoła mnie dzisiaj w pracy PEŁNO KOBIET W CIĄZY :szok::szok::szok::szok::szok:
uśmiecham sie ale jak ja bym bardzo już chciała... :(

niech przyjdzie @ i po robocie...

kurcze a zobacz u mnie tą tempkę to dopiero jest beznadziejna nic nie wiadomo z niej, tym bardziej że byłam na usg i wiem kiedy była owu, a wszystko mi się nie zgadza, mnie ciągnie w dole brzucha okrutnie ci powiem i piecze i mam mieszane uczucia bo zazwyczaj przed @ takich nie miałam
ale czas pokaże wilgoć jest nadal a co do piersi to tylko sutki czułe i czasem popiekują
no sama nie wiem dziewczyny

dziewczyny a jak w pon byłam u gin. i ona na USG zauważyła dojrzały pęcherzyk Graffa to znaczy ,że kiedy sie zaczyna owulacja i kiedy jest juz za późno na próby zajścia w ciąże??

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry