reklama

Staranka od stycznia 2012.

Jeszcze nie dopiero zaczynam w tym kierunku działać. do tej pory ginekolog kazał nam czekać do roku jak nic z tego nie będzie to dopiero zaczynamy gamę badań strasznie się boję. ale najpierw kazał mężowi się przebadać jak u niego będzie oki to wtedy będzie mnie mordował:)
jeszcze parę miesięcy do roku mi zostało ale ja już nie chcę czekać im szybciej tym lepiej:)

reklama
Czarnooka oni zawsze tak mówią. Ja po 7 miesiącach sama zrobiłam sobie badania na hormony i wyszło że zmarnowałam ten czas bo od razu mogłam leczyc prolaktynę i może juz dawno byłabym z fasolką.:tak:

Anitko wszystkiego naj naj:)

My właśnie wróciliśmy do domku, najpierw mała wycieczka rowerowa - otwarcie sezonu;) a potem zasłużony shake;)
całe podbrzusze mnie dziś boli:( ale za to jajnik się uspokoił heh

Plany majówkowe mamy takie - jutro okiełznanie działki, w nd otwarcie sezonu grillowego, w pon mąż do pracy, ja dalsze prace na działce; wtorek i środa słodkie nieróbstwo, w czwartek ruszamy do bielska - tu przy okazji impreza urodzinowa szwagra, wracamy w sobotę i zamykamy wszystko niedzielnym grilkiem znów na działce:)

Dziewczyny a czy przy duphastonie są jakieś zasady żeby brać np na czczo, w trakcie posiłku etc.? bo jutro mam wziąć pierwszą tabletkę.

aha zapomniałam Wam napisać jeszcze po mojej wczorajszej wizycie u gin, że jak skończę castagnus brać to potem mogę zacząć cyclodynon - praktycznie to samo ziółko:) to tak jako ciekawostka że nie tylko castagnus jest w aptekach jako tego typu specyfik;)

Ostatnia edycja:
Karolka, twój wykres wygląda ładnie:) Tylko mam jedno pytanie. Czy ty masz termometr z dokładnością do dwóch miejsc po przecinku? Bo widzę, że u ciebie te temperatury takie okrąglutkie wszystkie... A być może wczoraj np był skok tylko tego nie widać przez zaokrąglenie. Nawet jeśli korzystasz z termometru tzw rtęciowego (one jakoś inaczej się teraz nazywają) to są one też w wersji z powiększoną podziałką. Specjalne owulacyjne. I tam możesz odczytywać z dokładnością do dwóch miejsc po przecinku. Myślę, że warto w taki zainwestować...

Ja używam takiego termometru : To zły?????

http://www.doz.pl/apteka/p9707-Termometr_lekarski_szklany_bezrteciowy_Gerath.

Jak patrzę na niego to jest taka sama podziałka.. tylko, że są kreski nie ponumerowane :)

Kurcze może ja coś nie tak robię... hmm takie temp mi wychodzą :)

Ostatnia edycja:
Jeszcze nie dopiero zaczynam w tym kierunku działać. do tej pory ginekolog kazał nam czekać do roku jak nic z tego nie będzie to dopiero zaczynamy gamę badań strasznie się boję. ale najpierw kazał mężowi się przebadać jak u niego będzie oki to wtedy będzie mnie mordował:)
jeszcze parę miesięcy do roku mi zostało ale ja już nie chcę czekać im szybciej tym lepiej:)

Co za debilizm... przecież można już badać i jak wyjdzie oki to kazać się leczyć... a u nas w kraju to jakoś odwrotnie leci...

Ja zrobiłam sama badania i wyszło, że mam TSH za wysokie.. i co???... czekała bym rok albo i bym zaszła i poroniła nie daj Boże !!!!!!!!!!!!

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry