reklama

Staranka od stycznia 2012.

reklama
anke gratuluje nowego mieszkanka:-) milego urzadzania życzę

a co tu taka cisza:szok:??? pewnie wszystkie się opalaja... ja już w połowie czerwona jestem....no ale taka uroda moja. brazu na mym ciele to chyba nigdy nie widziałam:wściekła/y::laugh2:

hejka,

w końcu 6 dni wolnego :)

dziś cięzki dzień, po raz pierwszy miałam ogromne bóle małpowe..nospa nie pomogła, doczołgałam się do apteki po buscopan i na szczęście już jest dobrze..ale chodziłam zgięta w pół :/ szczerze współczuję jeśli zdarza wam się co miesiąc :/ 3 dni miałam skąpe krwawienie a dziś obfite, mam nadzieję że jutro koniec..hm..
czy po długim cyklu i braniu duphatsonu na wywołanie @ są szanse na normalny cykl i owulkę?

poza tym mam już rower i wczoraj półtorej godziny jeździłam :) jestem z siebie dumna, ostatnio parę lat temu to się zdarzyło :p

co do opalania to ja też na czerwono domikcw:p
anke- cieszę się z mieszkanka :) my w środę idziemy rozglądnąć się za szafą na wymiar do przedpokoju :)

Anke:) gratuluję i zazdroszczę. U mnie klucze mają być po weekendzie majowym ale ja mojemu deweloperowi za bardzo nie ufam w tym względzie... Już macie wszystko gotowe czy dopiero zaczynacie remonty?
Domik ja się czułam na fotelu dokładnie jak dziecko:) Na wstępie powiedziałam że ja się boję panicznie a stomatolożka że z nowym pacjentem to zawsze musi się nauczyć jak postępować, więc jej powiedziałam "jak z dzieckiem pani doktor, jak z dzieckiem:)" Znieczulenie dała mi tak potężne, że pół twarzy przestałam czuć bo wcześniej cały czas mówiłam, że boli i to strasznie. Choć czułam tylko jak mnie dotyka le wolałam powiedzieć że boli bo jak by zaczęła wiercić to byłoby za późno. Jeszcze do teraz nosa nie czuję i ust choć już 3 godziny po wizycie. No i najgorsze, że nie udało się na jednej wizycie załatać dziury i widać troszkę jak się uśmiecham, że nie mam pół zęba ale jest nadzieja, że przed wyjazdem uda się i pojadę nieszczerbata :)
Widzę że narzekacie na wykresy. U mnie tez pierwszy raz jakiś porąbany ten wykres i już sama nie wiem czy przez chorobę czy przez zmianę pogody czy nie wiem przez co... Ale może to przez pogodę skoro więcej nas tak ma?

Kochane czy można już u mnie ustalic granicę??

Grzanko masz ładnie pozaznaczane białko jaja ale nie widać kiedy był szczyt, czyli kiedy to białko było najlepsze. Tym można by się było sugerować przy ustaleniu granicy. A bez tego to możnaby ustawić granicę na 22 dzień cyklu ale to późno bo z tego co pamiętam ty nie miałaś długich cykli.

ahh witajcie kochane:*
wróciłam z pracy i łóżko mnie pochłonęło niewiem czy to taka pogoda czy to przez to że prawie nie spałam. złapałam jakiegos wirusa :( zołądek mi doskwiera nudności, wymioty niesamowite łeb rozsadza i jeszcze ta pogoda. sen mi zawiele nie pomógł.. do okresu jeszcze trochę bo jakby doszło PMS to bym chodziła po ścianie. :)
Anke gratuluję :)

reklama
Anke gratuluje mieszkania,
my podpisujemy umowę kupna domu 5km od Mińska Mazowieckiego ale takiego do remontu, no działka fajna 50 arów i cena nie duża jak na tą okolicę a wydaje nam się że dobre miejsce na powrót bo do rodzin będzie 100km a nie 600km haha
a dziś z tych nerwów mnie mdli okrutnie , kupiłam Quick Test ale schowałam czekam ze dwa trzy dni i zrobie z porannego moczu, chciałam zrobić 2giego rano w urodziny męża, ale jak dziś ten o czułości 10 ( tylko nie z porannego moczu) nie wyszedł to wątpie że za dwa dni wyjdzie ten o czułości 25 , więc myślę że poczekam do czwartku,
jakoś ten dzień dał mi do myślenia i stwierdziłam że muszę dać na luz, teraz to był tak jakby ostatni dzwonek nazajście w ciąże, mąż będzie drugą połowe kursu pod warszawą az do września, więc szanse równe zeru żeby w tym czasie akurat jak uda mu się wyrwać raz na miesiąc ( kiedy oczywiście będzie mógł) że nam się uda ale trudno cmoki papa

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry