reklama

Staranka od stycznia 2012.

No to pewnie się skończy na jakiejś uroczystej dobrej kolacji.
A z rodzicami bardzo fajnie, Sihaya będzie wiedzieć - najpierw na magurkę ich zabraliśmy, potem na malinowską skałę w sobotę, a w niedzielę byliśmy w ogrodach kapias w goczałkowicach i na mega długim spacerze po zaporze w goczałkowicach. Ogólnie bardzo zadowoleni, dzisiaj gdzieś sobie sami jeżdżą, a na jutro jeszcze planów nie sprecyzowaliśmy.
No faktycznie dziwnie płasko z tymi Waszymi temperaturami.
a u nas taki upał na poddaszu....ufff nie ma czym oddychać.

No i ja właśnie tez nie wklejam tego kalendarza, żeby go ciągle nie widzieć, a i tak co jakiś czas zerkam...

Ostatnia edycja:
reklama
po odstawieniu do 7 dni przychodzi @ a potem zazwyczaj po 2 dniach
mi od początku przychodziło po 2 dniach tylko raz wystapiło krwawienie szybciej po 8 tabletce i wtedy trzeba odstawić by nie blokować :)

Dzięki Czarni:)
Czyli wychodzi mi, że do 8ego maja mam go brać, a potem będę czekać na @:) oby przyszła po dwóch dniach jak u Ciebie;) hm.. to chyba termin na naszej liście też mi się lekko zmieni ale już zostawię jak jest:)

Bzibziok ja podobnie z tym kalendarzem hehe... a wycieczek zazdroszczę;)
Właśnie zauważyłam, że zapracowałaś już na miano fanki:D

Ostatnia edycja:
Cześć dziewczyny
mnie śpiączka ogarnia, nerw mi trochę przechodzi ale zaczynam lać na wszystko, nawet wyśmiałam szefową te jej uwagi i teksty tylko się śmiać już
w czwartek powinna przyjść @ ale niestety daje sobie spokój nie będe jeździć jak debilka do męża jak tylko test wykaże owulację bo i tak g... to daje dlatego dziewczyny odpuszczam

kurde @ się zbliża wielkimi krokami chodzę wściekła jak osa , brzuch mnie pobolewa tylko jeszcze piersi nie dają o sobie znać
Nawet mój mąż dzisiaj mi powiedział ze idzie bo już się po woli wytrzymać ze mną nie da ,a tak zawsze się dzieje jak ma być @:-(:-(

Mgiełka trzymaj się nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło ;-).
My dzisiaj klucze dostaliśmy od mieszkania juz Paweł jest przygotowuje się do malowania a ja jeszcze godzinka i też lecę i zaczynamy przeprowadzkę :laugh2:.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry