reklama

Staranka od stycznia 2012.

Mgiełko u mnie nie ma sensu testować tylko na @ czekam bo pewnie przesunęła się przez chorobę, która najbardziej szalała w okresie owulacyjnym...
Agnieszka temp musi po prostu utrzymywać się powyżej linii podstawowej jeśli się jest w ciąży dłużej niż 18 dni (licząc od skoku). Oczywiście zdarza się że i bez ciąży się tak utrzymuje ale wtedy jest coś chyba nie tak z hormonkami. Nie wiem czy wystarczy, że utrzymuje się powyżej linii podstawowej czy musi być o 0,2 stopnie powyżej. Ale na pewno nie jest tak, że musi być powyżej 37 stopni.

reklama
Hej laseczki ja dopiero wstalam czekam jak mąż mi śniadanie zrobi och rarytas :) mgielka alkohol ma wpływ na temperaturę i e okienku zaburzenia jak dobrze kojaże powinnas zaznaczyć alkohol
Ja z mówi miałam dziś pogiete sny jakieś myszy mój ślub drugi można by się
Usmiac
Plany to na pewno jedziemy do znajomych nad morze a resztę wyjdzie w praniu :)

A ja dzisiaj wstałam z okropnym bólem gardła i katarem. Małż pojechał do apteki a ja leżę bo nie bardzo się dziś czuję i budziłam się w nocy co chwilę....mieliśmy jechać na grilla ale nici z tego bo ja prawie przełykać nie mogę. Spędzimy więc święto razem w domku na podleczeniu. dobrze że do owulki daleko.:tak:

Hej laseczki ja dopiero wstalam czekam jak mąż mi śniadanie zrobi och rarytas :) mgielka alkohol ma wpływ na temperaturę i e okienku zaburzenia jak dobrze kojaże powinnas zaznaczyć alkohol
Usmiac

mi się dzisiaj śniło ze robiła test ciążowy i zamiast dwóch kresek były cztery

Hej dziewczyny ja też się staram po raz drugi bo pierwsza ciąże straciłam. Trzeci miesiąc próbuje i nic, korzystałam z kalkultrów i dziś zamówiłam testy owulacyjne z nadzieją że się uda. Niczego na świecie tak nie pragne jak tej małej fasolki :-(. Może któraś z Was ma jakieś dobre doświdczenia związane z tymi testami?

Witaj Kasiu:)
z testami jest różnie, różnie wychodzą, różne są o nich opinie; mi póki co się sprawdziły, tzn pokazały pik lh, który faktycznie poprzedzał owulkę; jak na razie jestem zadowolona - dopiero drugi cykl je stosowałam więc zobaczymy w przyszłości czy utrzymam tą opinię o nich:) myślę, że trzeba mieć do nich dystans i traktować jako dodatek do obserwacji a nie główną wytyczną:)

Karola mi dziś też temp skoczyła - ponarzekałam wczoraj na nią to teraz widocznie postanowiła się zrehabilitować i nadrabia;)

agnieszka fajny sen:) cztery krechy hehe to może na bliźniaki:D

mgiełka o dziewczynach z listy, o które pytałaś, pisałyśmy niedawno - na pewno monia i edyta zostają i dajemy im czas:) nie pamiętam jak reszta;)

Widzę, że większość dziś grilluje - my też hehe, za chwilę się zbieramy na działkę:) a wieczorem może jeszcze na rowery uda się wyskoczyć;)

Usmiac

na wykresie odrazu z samego rana zaznaczyłam zaburzenia alkohol, wiem o tym że to powinno być ujęte:-p

tylko że u mnie zazwyczaj alkohol obniza temperaturę... ale nie ważne, już teraz czekam tylko na @ sutki bolą niemiłosiernie
wiec czekam na dobre wieści od testujących
pozdrawiam

reklama
no właśnie myślałam że może któraś ma jakieś nowe wieści ale monia i edyta zostają wiadomo
ja nie chciałam nic zmieniać tylko pytałam czy ktoś coś wie ,
bo chyba ze dwie sie wogóle nie odzywają

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry